Beoordelingen

9,6 4.569 beoordelingen kiyoh logo
Prima ontvangst van mijn bestelling
Professioneel, vriendelijk, betrouwbaar, zorgvuldig, uitstekende kwaliteit zilver, zorgvuldig en goed/mooi ingepakt. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Ik had een spaarpot besteld voor een pasgeboren baby en zijn naam erin laten graveren. Het is een autootje. Ontzettend schattig en de wielen draaien ook nog, wat ik niet had verwacht. Wat ik persoonlijk belangrijk vind is de service die zaken verlenen. Als je voor een bepaalde tijd besteld, heb je het de volgende dag in huis. Voor dit soort producten lijkt het zeldzaam tegenwoordig.

Ik had een fout gemaakt in mijn leveringskeuze en belde de winkel de volgende dag hierover. Wat een vriendelijke medewerker zeg. Durf niet te zeggen of dit de eigenaar was, maar wat een topper! Hij heeft me zo vriendelijk geholpen en het gelijk in orde gemaakt. Had begrip voor de situatie en vond het geen probleem om het te corrigeren.

Raad ik hun producten aan? Dikke ja! Het is prachtig en mooi om te geven. En door de vriendelijkheid raad ik ze nog meer aan. Oprecht een topper die ik aan de lijn had. Hartstikke bedankt, ik waardeer de vriendelijkheid!
Pakje feestelijk ingepakt en snel ontvangen, fijn!!
Hebben voor onze 4 kleinkinderen in de loop der jaren een prachtig zilveren bestek gekocht. Iedere keer verbaasde het ons weer hoe het prachtig ingepakt en gegrafeerd bij ons thuis werd bezorgd.
De oudste is inmiddels 12 jaar! Nu voor mijn vriendin een armband van Coeur de Lion besteld. Deze werd vanavond thuisbezorgd.
Ook hiervan is weer een prachtig cadeautje gemaakt, het pakje op zichzelf is al een feestje.
Dit wordt met veel zorg en aandacht gedaan.

Mijn complimenten voor jullie.
het bedrijf is heel servicegericht en levert hoogwaardige kwaliteit tegen een mooie prijs.
Het was best lastig om het cadeau digitaal uit te zoeken, maar het werd mede dankzij de mooie gravering, echt een mooi cadeau. Ik werd ook heel prettig en snel geholpen met mijn vragen.
Verder was de winkel zelf ook echt prachtig!!! Wat een keuze en wat een mooie artikelen.