Beoordelingen

9,6 4.778 beoordelingen kiyoh logo
Super mooi ingepakt! Snel geleverd.
snel en netjes afgeleverd.

extra wens m.b.t. graveren was na tel. overleg totaal geen probleem.
aanrader!
Positief in alle opzichten.
Vriendelijk was de hulp bij het bestellen.
Feestelijk was het pakje ingepakt.
Verzorgd was de blinkende oude lepel.

Het was een Geschenk!
Heel veel dank!
Zeer vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers.
Zeer goed verpakt verzonden op de gewenste datum. Sieraad in een prachtige cadeauverpakking.
Mooi product en heel verzorgd ingepakt.
We hadden maar een paar dagen de tijd maar tijdens telefonisch contact werd ik gerust gesteld dat het cadeautje dezelfde dag nog verstuurd zou worden.

En inderdaad, het was de volgende dag al binnen. Het cadeautje was prachtig verpakt en de ontvangers waren er zeer blij mee. Alleen het kaartje met tekst ontbrak en het gratis boekje in het Nederlands is toch toegevoegd terwijl ik had aangeven dat dit onnodig was omdat het kindje Engels is. Maar al met al, zeer tevreden.
Keuze, bestelling, snelheid en kwaliteit allemaal goed. Ook netjes dat er een brief is meegestuurd van de gravering zelf (als je het hebt laten inpakken). Enige punt van feedback is dat je van te voren niet weet hoe de letters er uit gaan zien. Nu ik alles thuis heb zie ik dat de hoofdletter C net een kleine e lijkt (de gravering in geschreven letters), dit had ik graag van te voren geweten!! Verder alles uitstekend :)
Telefonisch vriendelijk en geduldig geholpen met een aantal vragen. Uiteindelijk een zilveren lepel besteld, laten graveren en de volgende dag al in ontvangst mogen nemen. Prachtig ingepakt en het resultaat is in het echt nog mooier dan verwacht.
snel geleverd. mooi verpakt. product zelf nog niet bekeken, aangezien het een cadeau is.

één minpuntje. chauffeur heeft pakketje gewoon in de brievenbus, die 400m van ons huis staat (we wonen landelijk), gestopt en dus niet persoonlijk overhandigd en een handtekening gevraagd.
De bestelling werd op tijd geleverd, was prachtig ingepakt en precies zoals op de foto. Ik werd er erg blij van!