Kraamcadeaus

Kraamcadeaus 

Zilver kraamcadeau, een blijvende herinnering

De geboorte van een baby is een bijzonder moment, dit moet gevierd worden. Maanden is er door de aanstaande ouders, opa's en oma's en familie en vrienden naar uit gekeken. Bij een geboorte horen blijvende zilveren en verzilverde gepersonaliseerde kraamcadeaus zoals een rammelaar, een kinderbestek, een spaarpot of een lieve muziekdoosje. Er is tegenwoordig zoveel keus in cadeaus voor de baby en de kersverse ouders.

per pagina
Toont 409 - 432 van de 611 items
    Toont 409 - 432 van de 611 items

    Kraamcadeau met naam

    We kunnen het kraamcadeau direct voor u graveren met een naam en/of de geboortedatum of een lieve tekst wat het cadeau extra bijzonder maakt en super leuk is om te geven. Natuurlijk pakken wij alle baby cadeaus feestelijk voor u in, in het bestelproces komt u onze gratis inpakservice tegen en kunt u zelf het papier en eventueel het felicitatiekaartje uitkiezen en aanvinken, natuurlijk maken wij er nog een mooie strik omheen, zo kunt u het cadeau direct geven. (Gegraveerde items kunnen niet worden geretourneerd.) 

    Het mooiste kraamcadeau om een geboorte te vieren

    De geboorte van een baby is een ontzettend speciaal moment. Er komt nieuw leven in de wereld, dus er is genoeg om te vieren. Daarom wil je de ouders en de baby verwennen met een prachtig persoonlijk cadeau. Dit kan je doen tijdens de kraamvisite, maar het is natuurlijk ook leuk om een babyshower cadeau te geven tijdens een groot feestje voor de moeder. Gelukkig zijn er meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Denk aan fotolijstjes, speelgoed of dierbare opbergdoosjes. Zo laat jij de baby vanaf het eerste moment weten hoeveel je hem of haar waardeert. Ben je op zoek naar kwalitatieve kraamcadeaus voor een jongen of meisje? Neem dan vooral een kijkje bij Zilver.nl.

    De betekenis van zilver

    Zilver is het ideale materiaal wanneer je een kleintje wilt verblijden met een mooi cadeau. Dit edelmetaal gaat namelijk een heel leven lang mee. Zo geef je de baby een prachtig cadeau waar het kindje zijn of haar hele leven lang met plezier op terug kan kijken. Zilver heeft bovendien een prachtige uitstraling en is ook nog eens helemaal te personaliseren. Op deze manier geef je de kleine echt iets unieks en zorg je ervoor dat jouw kraamcadeau een van de meest onvergetelijke cadeautjes wordt.

    Zilveren en verzilverde cadeaus voor de baby

    Kraamcadeaus van zilver of verzilverd, waar de jonge ouders helemaal blij van worden? Een cadeau waar de kleine later nog blij mee is? Bekijk de uitgebreide collectie van Zilver.nl. Kies het cadeau van uw voorkeur en wij zorgen dat u het helemaal af ontvangt; verzorgd, gegraveerd, feestelijk verpakt en eventueel met een felicitatiekaartje.

    Het grootste wonder in het leven: de geboorte van een nieuw mensje daar hoort Zilver(.nl) bij. Geef de jonge ouders een blijvend kraamcadeau en laat er de naam van de pasgeborene op graveren, een zeer geliefd, origineel geboortecadeauZilveren rammelaars, muziekdoosjesspaarpotten, en veel meer cadeaus voor de baby, 1 jarige, peuter of kleuter hebben we bij elkaar gezet.

    Kinderbestek met naam online bij Zilver.nl

    Op een werkdag voor 15 uur besteld inclusief gravering versturen we nog dezelfde dag, natuurlijk feestelijk verpakt.

    De geboortegeschenken zijn direct leverbaar en kunnen dezelfde werkdag nog door onze graveur van een gravering worden voorzien. Natuurlijk worden deze lieve verzilverde kindergeschenken feestelijk verpakt verzonden zodat u ze zo kunt geven. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op we helpen u graag ons telefoonnummer is 020-4033653 ook onze graveurs kunt u direct spreken, ze zijn 5 dagen in de week aanwezig, u kunt de gravering direct met ze bespreken. Natuurlijk kunt u ons ook e-mailen; info@zilver.nl.

    graveren kraamcadeau door Zilver.nl

    Ben je op zoek naar een lief en origineel kraamcadeau, doopgeschenk of een leuk cadeau voor een 1ste verjaardag?

    Kijk dan eens rond in de gezellige geboortecadeau winkel van zilver.nl. Groepen vol met mooie blijvende zilveren en verzilverde geschenken die  we veelal kunnen graveren voor een extra blijvend en persoonlijk tintje. Een cadeau voor een meisje, jongen of meerling kies en koop je zo gemakkelijk online. En vandaag voor 15 uur besteld wordt dezelfde werkdag nog gegraveerd en feestelijk verpakt verzonden.

    Verzilverde kinderbestekjes met een beer bij Zilver.nl

    Bijzonder zilveren bestek voor kinderen

    Zilveren bestek is misschien wel een van de meest klassieke cadeaus die je kunt geven tijdens een kraamvisite. Dit bestek heeft namelijk een luxe uitstraling en is een waardevol cadeau waar de kleine jarenlang met plezier gebruik van zal maken. Het is natuurlijk leuk om een klassiek zilveren bestekset te geven, het is ook heel geliefd bij jonge ouders.

    Een origineel kraamcadeau met naam ontdek je bij Zilver.nl

    Maak de jonge ouders blij met een origineel geboortecadeau met naam, zo is het wonder gelijk vastgelegd! Deze persoonlijke cadeaus vallen altijd in de smaak en tonen de betrokkenheid bij deze blije gebeurtenis.

    De service van Zilver.nl

    Het kopen van kraamcadeaus is een ontzettend speciaal moment. Je wilt namelijk wel iets uitzoeken waar je de baby nog jarenlang een plezier mee doet. Gelukkig heb je meer dan genoeg keuze wanneer je het uitgebreide assortiment van Zilver.nl bekijkt. Bovendien mag je er op rekenen dat alle cadeaus gewoon direct vanuit voorraad leverbaar zijn. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je het cadeau in huis hebt. Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan wordt het pakketje nog dezelfde dag verzonden, zelfs wanneer je het cadeautje laat graveren. Uiteraard is retourneren ook geen enkel probleem bij ons. Je kunt thuis altijd nog bepalen of dit inderdaad het kraamcadeautje is dat je wilt geven. Neem dus vooral een kijkje in het aanbod van Zilver.nl om de mooiste kraamcadeaus van edelmetaal te vinden.

    Bij Zilver.nl kunt u vertrouwen op:

    1. Uitgebreid assortiment
    2. Altijd een veilige betaling
    3. Hoogstaande kwaliteit
    4. Direct graveerbaar
    5. Gratis inpakservice
    6. Alles is op voorraad
    7. Behulpzame klantenservice
    8. Goed bereikbaar
    9. Snelle verzending

    Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop of wilt u het ruilen? Dat kan altijd binnen 30 dagen (niet bij gepersonaliseerde artikelen). Uw tevredenheid staat bij ons centraal! Daarom geven we u ook graag een advies op maat over uw keuze.

    Bij Zilver.nl vindt u ook veel zilver: antiek zilver, tafelzilver en verzilverde accessoires en zilveren gebruiksvoorwerpen. Misschien bent u op zoek naar een zilveren fotolijst, briefopener, karaf, broodmand of kandelaar? Ook dan kunt u bij ons terecht. We hebben namelijk een grote collectie aan zilveren gebruiksvoorwerpen. Bovendien leent ons assortiment zich ook goed voor diverse cadeaus. We pakken het ook graag feestelijk voor u in!

    Bestel direct!

    Wilt u uw cadeau bij Zilver.nl bestellen? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. Bovendien hanteren we een snelle levering, dus u heeft het binnen een korte tijd al in huis, voor 3 uur besteld de zelfde dag verstuurd inclusief gravering. Nog vragen over de producten? Neem dan gerust even contact met ons op!

    Vergeet de jonge moeder niet!

    Lieve jonge vader, vergeet in alle vreugde niet om ook de jonge moeder te verwennen met een mooi geschenk. Om alle emoties en dankbaarheid tastbaar te maken wordt er van oudsher vaak een sieraad gegeven vanwege de blijvende herinnering aan een magisch moment. Dit oude gebruik is zo mooi, geboortesieraden worden al eeuwen gegeven, zo ook bij ons koninklijk huis, koningin Maxima heeft drie ringen ter herinnering aan de geboortes van haar dochters gekregen.

    Kijk rond in onze grote collectie sieraden.

    Bekijk ook;

    onze grote collectie kinderbestek

    onze mooie, blijvende collectie zilveren rammelaars