Rabinovich verguld zilveren oorhangers Curlicue

525907

Nieuw product

Geelgoud verguld zilveren oorbellen met edelstenen

De verguld zilveren lange oorhangers Curlicue met edelstenen zijn een opvallende en stijlvolle toevoeging aan elke sieradencollectie. Deze handgemaakte oorbellen zijn ontworpen door het Deense merk Rabinovich, dat bekend staat om hun unieke en artistieke ontwerpen.

De oorhangers zijn gemaakt van 1e gehalte zilver (925) dat verguld is met geelgoud, wat zorgt voor een warme en luxe uitstraling. De spiraalvormige ontwerpen zijn prachtig vormgegeven en voegen een vleugje speelsheid toe aan het elegante ontwerp.

De oorbellen zijn uitgevoerd met drie verschillende edelstenen die harmonieus samengaan in een kleurenschema van groen en wit. De groene kwartsen hebben een afmeting van 4 x 3 mm en hebben een heldere en sprankelende uitstraling. De ronde lichtgroene peridot heeft een diameter van 2 mm en voegt een subtiele kleuraccent toe aan het ontwerp. De kleine ronde witte topaas van 1,5 mm zorgt voor een extra vleugje glans en versterkt de helderheid van de andere edelstenen.

De lengte van de oorbellen is 4,3 mm, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat ze comfortabel te dragen zijn gedurende langere perioden.

De verguld zilveren oorhangers Curlicue met edelstenen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en elegant sieraad. Deze prachtige oorbellen zijn perfect om cadeau te geven aan een speciaal persoon of om jezelf mee te verwennen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail die in elk stuk van Rabinovich worden gestoken, zorgen ervoor dat deze oorbellen een tijdloze en waardevolle toevoeging aan elke sieradencollectie zijn.

Curlicue oorknopjes zijn ook verkrijgbaar als u liever kleinere oorbellen draagt. Met de bijpassende ketting en ring maakt u uw look helemaal af! 

U ontvangt de oorhangers in een sieradendoosje van Rabinovich. 

Meer details

1 Item

Bestel snel, laatste item op voorraad!

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 129,00 incl. btw

Productgegevens

Merk Rabinovich
Soort Oorbellen
Staat Nieuw in geschenkverpakking
Materiaal Zilver goudverguld
Gehalte 1e gehalte zilver
Steen Peridot
Steenkleur Groen

Meer informatie

Rabinovich sieraden bij Zilver.nl gratis inpakservice

De zuivere, natuurlijke materialen die gebruikt zijn in deze sieraden zijn volstrekt uniek. Ze verschillen in kleur en hebben unieke insluitsels en kenmerken waaraan hun ouderdom en natuurlijke schoonheid te zien zijn.

Bijpassende artikelen

30 andere producten in dezelfde categorie: