Boccia

Boccia 

Boccia sieraden, stijlvol, stoer en chique

Boccia, is het sieradenmerk voor titanium van dit moment! Sieraden en horloges gemaakt van puur titanium vaak in combinatie met keramiek, goud en diamant voor zowel dames als heren. Titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en allergie vrij. Het merk Boccia staat bekend om de strakke, stijlvolle designs. Ook voor mensen met een nikkel allergie zijn de Boccia titanium sieraden een uitkomst want de sieraden van Boccia zijn gemaakt van 100% titanium dus nikkelvrij.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste sieraden van Boccia!

per pagina
Toont 49 - 72 van de 452 items
    Toont 49 - 72 van de 452 items

    De Boccia Titanium collectie

    De titanium sieraden van Boccia worden ontworpen door internationale ontwerpers. Het zijn strakke, stijlvolle sieraden waarbij de kenmerkende grijze kleur van het titanium wordt gepolijst of gematteerd. Vele Boccia titanium sieraden zijn voor een deel verguld met geelgoud of roségoud of beide wat de sieraden een chique, luxe uitstraling geven. Ook zijn er Boccia sieraden bezet met diamanten en parels.

    Bekijk ook onze collectie: Boccia dameshorloges, Boccia herenhorloges

    Boccia Titanium: hoogwaardige sieraden voor ieder moment

    Tijdens het uitzoeken van een horloge, ketting of armband, ben je natuurlijk op zoek naar kwaliteit. Jouw nieuwe juwelen wil je het liefste elke dag dragen en moeten daarom tegen een stootje kunnen. Geen enkel probleem voor Boccia, dat zorgt dat jij dag in dag uit kunt genieten van de mooiste sieraden om je vinger, pols of hals.

    Een horloge is namelijk een statement, een manier om te laten zien wie jij bent. Daarom moeten deze sieraden van hoogwaardige materialen gemaakt worden, zodat jij je elke dag weer speciaal kunt voelen. Het succes van de horloges zorgde ervoor dat Boccia zich verder uit ging breiden. Collecties met ringen, oorbellen, armbanden en kettingen kwamen voorbij. Ieder jaar brengt het merk weer nieuwe designs uit. Zo vind je bij Boccia altijd de meest trendy sieraden die je laten stralen. 

    Boccia titanium sieraden bij Zilver.nl

    De voordelen van Boccia titanium 

    Wanneer je Boccia sieraden in huis haalt, geniet je van de hoogste kwaliteit. Deze sieraden worden namelijk allemaal gemaakt van hoogwaardig titanium. Dit metaal is ijzersterk en ideaal voor sieraden en horloges. Zo is het sterker dan roestvrij staal en zal je niet snel een krasje kunnen maken in titanium. Daarnaast is het metaal ontzettend lichtgewicht. Zelfs grote titanium sieraden hebben een laag gewicht, wat het draagcomfort van de juwelen alleen maar vergoot. Na een tijdje merk je niet eens dat je een ketting, ring of armband draagt.

    Titanium een geweldig metaal

    Worden je sieraden nat onder de douche of wanneer je de afwas doet? Geen enkel probleem, want titanium is goed bestand tegen corrosie. Dat betekent dat je sieraden niet zullen verkleuren en hun natuurlijke glans perfect bewaren.

    Heb je snel last van allergische reacties van je sieraden? Kies dan voor Boccia Titanium

    Mensen met een gevoelige huid zijn ook aan het juist adres bij Boccia. Titanium is namelijk zeer mild voor de huid en bovendien anti allergeen. Dat betekent dat uitslag, jeuk en rode vlekjes verleden tijd zijn voor mensen die gevoelig zijn voor metalen. 

    Lees meer over de kwaliteiten van titanium in onze kennisbank.

    Revolutionaire designs 

    Niet alleen de kwaliteit van een sieraad moet je kunnen overtuigen. Je wilt natuurlijk ook dat het design helemaal bij jouw stijl past. Dat is geen probleem wanneer je naar de collecties van Boccia kijkt. Dit merk doet namelijk zijn best om met revolutionaire ontwerpen te komen die de sieradenwereld op zijn kop zetten. De designs zijn stijlvol, modern en tegelijkertijd ook een tikkeltje stoer. Dat komt natuurlijk door de robuuste uitstraling die titanium met zich meebrengt. Daarnaast zorgen de ontwerpers voor ultiem draagcomfort.

    Ontwerpers van Boccia titanium aan het werk

    Heb je een Boccia horloge in huis? Dan kan je deze moeiteloos afstemmen op jouw pols, zodat de horloge goed op zijn plek blijft zitten. Ook de ringen en armbanden hebben een comfortabele pasvorm doordat ieder sieraad ergonomisch is vormgegeven. Ze bewegen vrijwel natuurlijk met je lichaam mee, waardoor je bijna zou vergeten dat je een sieraad draagt. 

    Horloges van Boccia 

    Het zijn Boccia horloges waarmee het merk groot is geworden. Het is dus niet gek dat deze items aan de hoogste kwalitatieve eisen voldoen. De uitgebreide collectie horloges is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waarbij ieder design een prachtige uitstraling heeft. De wijzerplaat wordt omringd door hoogwaardig titanium dat de mechaniek van de horloge perfect beschermt. Of je nu houdt van een klein en verfijnd model of liever een statement maakt met een opvallende horloge: het kan allemaal met dit sieradenmerk. Bovendien heb je de keuze uit talloze bandjes die allemaal hun eigen stijl hebben. Leer voelt luxe en elegant aan, terwijl je ook een stoerder model uit kunt zoeken met een schakelband. Houd het simpel met witte, zwarte of bruine designs, of kies een horloge uit met een klein beetje meer kleur. 

    Val op met een titanium ring 

    Het kopen van een ring is bijna altijd wel een speciale aangelegenheid. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en wil je jullie liefde bezegelen met ijzersterke ringen? Dan zijn titanium trouwringen de beste keuze. Boccia ringen worden voor zowel mannen als vrouwen gemaakt. Er zijn namelijk modellen die een stoere en robuuste uitstraling hebben, terwijl je ook bij dit merk terecht kunt voor iets elegantere modellen. Deze worden bijvoorbeeld versierd met kleine diamantjes voor een vrouwelijke touch.

    Titanium vriendschapsringen, verlovingsringen en trouwringen

    Titanium vriendschapsringen horen ook in het assortiment thuis. Laat zien hoeveel jij van je beste vriendin houdt door samen dezelfde ring uit te zoeken. Wanneer je naar deze titanium ring kijkt, zal je meteen herinnerd worden aan de speciale band die jullie met elkaar hebben. De ringen kunnen door onze graveurs aan de binnenzijde rondom van een gravering voorzien worden voor een extra persoonlijke touch.

    Boccia kettingen voor iedere vrouw 

    Het dragen van een ketting is een simpele maar effectieve manier om een basic outfit op te vrolijken. Dat geldt ook wanneer je een titanium ketting van Boccia draagt. Het merk heeft een grote collectie verfijnde colliers, de Figura collectie. Sommige van deze kettingen worden versierd met een kleine hanger, maar er zijn ook exemplaren verkrijgbaar die het wat simpeler houden.

    Boccia Figura collectie sieraden bij Zilver.nl

    Titanium ketting, mat glanzend of bicolor

    Soms heb je namelijk niets meer nodig dan een simpele schakelketting. Ze zijn modern en hebben bovendien een stoere uitstraling. Dat is voor een groot deel natuurlijk te danken aan het titanium waarmee iedere Boccia ketting wordt vervaardigd. Vind je het leuk om sieraden te dragen waarbij meerdere texturen met elkaar vermengd worden? Dan is een rubberen ketting misschien wel een goede keuze. Deze designs van Boccia hebben kleine titanium accenten, waardoor ze de perfecte mix tussen speels en elegant zijn. 

    Een simpel statement met Boccia oorbellen 

    Een kleine oorbel is soms al genoeg om je op en top vrouwelijk te laten voelen. Daarom maakt Boccia ook de mooiste titanium oorbellen voor iedereen die elegant door het leven wil gaan. Kleine oorstekers zijn de expertise van het sieradenmerk. Deze zijn subtiel, maar hebben nog steeds een prachtige uitstraling. De meeste oorbellen van Boccia hebben geometrische vormen. Dit oogt krachtig, stoer en modern. Bovendien heb je niet alleen de keuze uit oorbellen gemaakt van titanium. Een aantal designs uit het assortiment heeft namelijk ook een gouden kleur. Kan je niet kiezen? Ga dan voor titanium oorbellen met een gouden accent. Deze sieraden passen moeiteloos bij al je andere juwelen en zijn daardoor de ideale basis boor iedere dag. 

    Armbanden van Boccia: verfijnd, stoer en elegant 

    Zoek je een subtiele armband die je moeiteloos kunt combineren met al je kleding? Dan zijn de titanium armbanden van Boccia een goede keuze. Dit merk weet namelijk als geen ander hoe een ingetogen armband gemaakt moet worden. Ga voor een simpel model en draag een dunne band van titanium om je arm. Dankzij het hoogwaardige materiaal voelen zelfs deze eenvoudige designs als ongekende luxe.

    Schakelarmbanden en spangarmbanden

    Ben je op zoek naar een armband met een stoere touch? Dan zijn de schakelarmbanden van Boccia een goede keuze. Je vindt deze modellen zowel in goud- en zilverkleurige exemplaren, dus er is altijd wel een armband die bij de rest van je juwelen past. Ga voor een model met een roségouden kleur wanneer je van op en top vrouwelijk houdt. Wat je stijl ook is: er is genoeg keuze bij Boccia. 

    Boccia titanium sieraden bij Zilver.nl

    Zo houd je titanium mooi 

    Doordat titanium zo ontzettend sterk is, is het vrijwel onmogelijk om diepe krassen in het materiaal te veroorzaken. Dat is maar goed ook, want hierdoor blijven je sieraden zo lang mogelijk in topconditie. Merk je dat er toch kleine oppervlakkige krasjes zijn ontstaan? Dat is geen enkel probleem, want titanium is in een mum van tijd weer mooi te krijgen. Heb je een sieraad of horloge met een matte of geborstelde finish? Dan verwijder je krasjes door hier zachtjes overheen te wrijven met een droog sponsje.

    Ook een harde gum kan worden gebruikt om je titanium weer helemaal egaal te poetsen. Zorg er wel voor dat je voorzichtig te werk gaat, want je wilt natuurlijk voorkomen dat je krasjes veroorzaakt tijdens dit proces. Heb je een horloge of sieraad met een glanzende finish? Dan kan je deze het beste laten gladstrijken door een ervaren juwelier die precies weet hoe hij met titanium om moet gaan. 

    Bestel Boccia sieraden bij Zilver.nl 

    De kwaliteit van de titanium sieraden van Boccia is bijna niet te evenaren. Wil jij het zelf ervaren? Bestel je gloednieuwe sieraad van dit merk dan bij Zilver.nl. Wij hebben een uitgebreide collectie die is gevuld met de beste designs van Boccia. Je hebt de keuze uit talloze armbanden, horloges, kettingen en nog veel meer. Is het sieraad in voorraad en bestel je het vóór 16:00 uur? Dan wordt het vandaag nog verzonden.

    Gratis inpakservice

    Je kunt je nieuwe aanwinst bovendien in laten pakken door gebruik te maken van onze gratis inpakdienst. Dat is ideaal wanneer jij een dierbare blij wilt maken met een speciaal cadeau. Past het sieraad toch niet helemaal bij jouw stijl of is het niet wat jij voor ogen had? Geen probleem, want bij Zilver.nl stuur je je bestellingen kosteloos retour. Neem dus een kijkje op Zilver.nl en zie welk ontwerp van Boccia bij jouw persoonlijke smaak past.

    Bekijk ook de Boccia dameshorloges