Christian Bauer

Christian Bauer 

Gouden trouwringen en gouden verlovingsringen van Christian Bauer.

Trouwringen zijn een eeuwenoud symbool voor liefde en relatie, een ring heeft geen begin en geen eind zoals een relatie ook moet zijn. Echtparen beloven elkaar trouw, loyaliteit en vriendschap en drukken deze belofte uit aan de hand van hun trouwring. De trouwring is het hele leven lang een begeleider. De ronde vorm symboliseert volmaaktheid, oneindigheid en schoonheid.
Toont 1 - 21 van de 21 items
    Toont 1 - 21 van de 21 items

    Bezegel je liefde met ringen van Christian Bauer

    Er is niets zo intiem als het ja-woord van twee geliefden die de rest van hun leven met elkaar willen delen. Dit speciale moment vier je met al geliefde vrienden en familie, zodat jullie nieuwe leven als echtpaar meteen geweldig gevierd wordt. Dit soort dierbare momenten wil je natuurlijk voor de rest van je leven herinneren. Daarom bezegel je het huwelijk met een ring: het symbool voor jullie liefde. Dit moet niet zomaar een ring zijn, maar een prachtig exemplaar waar je iedere dag weer blij van wordt. Overweeg daarom om een van de designs van Christian Bauer aan te schaffen. Deze ringen staan namelijk bekend om hun tijdloze elegantie en stijl. Je vindt het allemaal bij Zilver.nl

    Christiaan Bauer trouwringen, de bekroning van de mooiste dag van je leven. 

    Christian Bauer maakt al meer dan vijf generaties lang trouwringen. De luxestukken worden alleen gemaakt van de fijnste materialen en dit met grote vreugde en passie voor detail. In de grote collectie van Christiaan Bauer kunt u kiezen uit een aantrekkelijke selectie van meesterlijk vervaardigde ringen met prachtige designs. Geef uitdrukking aan uw liefde en zoek in de Christian Bauer Collectie uw heel persoonlijke trouwring uit!

    Alle trouwringen zijn unieke stukken en worden vervaardigd in verschillende legeringen van edelmetaal. Kiest u voor maanwit platina, warm goud of toch liever voor glanzend palladium? Wilt u één of meerdere fonkelende stenen op uw trouwring? U kunt vrij kiezen uit verschillende combinaties van edelmetaal en diamant, die uw trouwring een heel bijzonder kleurenspel geven. Meerkleurige trouwringen kunnen bovendien ook eenkleurig worden besteld. Door laser- en handgravures maken we van uw ring iets persoonlijks.  

    Je hebt trouwringen en trouwringen van Christian Bauer.

    Bij Christian Bauer worden trouwringen gemaakt van goudkorrel tot droomring. Dit familiebedrijf maakt al sinds 1880 prachtige gouden sieraden en trouwringen. Bij Christian Bauer worden iedere ochtend de goudkorrels gesmolten en omgetoverd tot gouden ringenschijven die als basis dienen voor de individuele trouwringen. Daarna worden de ringenschijven op maat gemaakt. De ringenschijven zijn keihard waardoor de ringen een leven lang meegaan!

    Christian Bauer trouwringen bij Zilver.nl

    De visie van Christian Bauer

    Het Duitse sieradenmerk Christian Bauer werkt al meerdere generaties aan de mooiste juwelen. Dit doen ze altijd met een oog voor kwaliteit: ieder design van het label moet perfect zijn. Door hoogwaardige materialen te gebruiken, verliezen de sieraden hun glans niet. Een juweel dat de liefde eert moet natuurlijk ook met liefde gemaakt worden. Daarom zijn de ringen van Christian Bauer handgemaakt door echte vakmannen. Zij inspecteren iedere ring nauwkeurig, poetsen het zilver met de hand en plaatsen de versieringen met ontzettend veel zorg. Je herkent de accessoires van dit merk niet alleen aan hun prachtige stijl, maar ook aan het iconische symbool van de denneboom die ieder juweel siert. Niet alleen design, maar ook duurzaamheid is belangrijk voor dit merk. Daarom gebruikt Christian Bauer alleen verantwoorde materialen die op een ecologische manier zijn verkregen.

    Christian Bauer trouwringen van prachtige edelmetalen

    Wanneer je een trouwring uitzoekt, wil je natuurlijk zeker weten dat deze bij je past. Daarom is het zo belangrijk om een metaal te vinden dat de juiste kleur en uitstraling heeft. Gelukkig heb je genoeg keuze wanneer je het aanbod Christian Bauer ringen bekijkt. De ene ring wordt gemaakt van glanzend goud met een heldere gele kleur, terwijl de andere ring juist sprankelend zilver bevat. Houd je van hippe kleuren? Ga dan voor roségoud, wat helemaal bij de trends van nu past. Het is daarnaast ook mogelijk om een verschillende finish uit te zoeken. Glanzend metaal is tijdloos, terwijl een matte finish net wat moderner oogt. Wil je echt een statement maken? Ga dan voor een mix van verschillende metalen, zoals een zilveren ring met een roségouden detail. Deze bicolor modellen springen meteen in het oog.

    Damesringen van Christian Bauer

    Over het algemeen zijn damesringen net wat verfijnder en eleganter. Dat hebben de ontwerpers van Christian Bauer goed begrepen. Zij maken bijzondere damesringen die iedere bruid op haar best laten voelen. Wat dacht je van een smalle ring met een golvend detail? Of een strakke en moderne ring met een klein diamantje in het midden? Edelstenen zijn natuurlijk ook niet weg te denken wanneer je op zoek bent naar een trouwring voor dames. Ga voor een enkele stralende steen, of kies een Christian Bauer trouwring uit met meerdere diamantjes. Door het ruime aanbod is er voor iedere vrouw wel een perfecte ring te vinden, of je nu zoekt naar een minimalistisch model of liever groots uitpakt met een echte prinsessenring.
    Christian Bauer verlovingsringen bij Zilver.nl

    Christian Bauer ringen voor heren

    De trouwring is vaak het belangrijkste sieraad voor de man. Het is dus belangrijk dat jij een ring vindt waar jij je prettig bij voelt. Christian Bauer weet goed welke stijl mannen aanspreekt: eenvoudig, strak en minimalistisch. Je hebt de keuze uit verschillende edelmetalen en kunt bovendien voor meerdere vormen kiezen. Houd je van een strak afgewerkte ring met rechte hoeken? Dan heeft Christian Bauer genoeg keuze voor jou. Zoek je juist een klassiek model met een mooie afgeronde zijkant? Ook dat hoort gewoon bij de mogelijkheden. De mannenringen van het merk zijn vaak wat meer ingetogen en bevatten daarom ook geen sierlijke diamantjes of andere edelstenen. Dat is ideaal voor de man die van robuust houdt.

    Een passende set

    Als koppel hebben jullie natuurlijk zo je eigen smaak en persoonlijkheid, maar jullie delen ook veel met elkaar. Waarom zouden jullie dan ook niet jullie trouwringen met elkaar delen? Dat is nu mogelijk dankzij de ringensets van Christian Bauer. Deze sets bestaan uit twee ringen: één voor hem en één voor haar. Zo hebben jullie ringen die perfect op elkaar zijn afgestemd, maar die toch hun unieke charme hebben. De ene ring is voorzien van een stralende diamant, terwijl de andere ring mooi ingetogen is. Veel van de bijzondere designs van Christian Bauer worden in een set verkocht. Heb je dus de ring van je dromen gevonden? Kijk dan ook even of er een bijpassend exemplaar verkrijgbaar is.
    Trouwringen bij Zilver.nlTrouwringen Christian Bauer bij Zilver.nlTrouwringen bij Zilver.nl

    Christian Bauer verlovingsringen

    Voordat jullie gaan trouwen, is het eerst tijd voor dat andere belangrijke moment: het aanzoek. Dit is wanneer jullie besluiten om de rest van jullie leven met elkaar te gaan delen. Ook dat is niet compleet zonder een mooie ring om voor altijd als aandenken bij je te dragen. Over het algemeen is het mooi wanneer de verlovingsring goed aansluit op de trouwring. Dat is geen enkel probleem, want de designs van Christian Bauer passen perfect bij elkaar. Ga voor een wat smallere verlovingsring en schuif de trouwring erbij wanneer jullie officieel in het huwelijksbootje zijn gestapt. Ook voor deze ringen geldt dat ze in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn: van elegant goud tot gematteerd zilver en modern roségoud.

    Jouw Christian Bauer ringen bij Zilver.nl

    Ben je op zoek naar een winkel die prachtige trouwringen heeft? Dan ben je bij Zilver.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie Christian Bauer trouwringen die allemaal zo hun eigen charme hebben. Dankzij hun goede kwaliteit blijven ze jarenlang mooi, waardoor jij zelfs op je twintigste trouwdag met liefde terugkijkt naar jullie speciale dag.
    Christian Bauer ringen bij Zilver.nl

    Zilver.nl is officieel dealer van Christian Bauer

    Zilver.nl is al jaren dealer van Christian Bauer, het is dan ook mogelijk om alle ringen uit deze collectie bij ons te bestellen. De levertijd van deze mooie stukjes handwerk is ongeveer 4 weken. Bij een bezoek aan onze winkel te Broek in Waterland kunnen we een ring van Christian Bauer op de computer helemaal personaliseren zodat hij helemaal naar jullie zin is. We helpen jullie graag.