MY iMenso Flora Insignia

MY iMenso Flora Insignia 

Wederom introduceert My iMenso een uniek collectors item; de Flora Insignia.


Dit buitengewone insignia is gemaakt van speciaal in Mexico gekweekte miniatuur bloemen zoals madeliefjes, roosjes en andere bloem soorten. De bloemetjes worden in de staat Guerrero gekweekt en verwerkt, middels een arbeidsintensief proces om ingegoten te worden in kunsthars.

Het resultaat is een uniek en bijzonder in het oog springend insignia;

Een echte must have! Deze vrolijke insignia zijn er nu voor in een 33 mm en een 24 mm zilveren medaillon van My iMenso. Voor een extra mooi resultaat plaats je een spiegelplaatje onder de Flora insignia.
Toont 1 - 17 van de 17 items
Toont 1 - 17 van de 17 items

My iMenso gebruikt veel natuurlijke materialen

Bent u eenmaal in het bezit van een zilveren My iMenso medaillon dan kan het creëren beginnen. De mogelijkheden om het medaillon te vullen zijn bij My iMenso eindeloos. Bij MY iMenso zijn natuurlijk materialen populair, zo is er een enorme keus in edelsteen insignia die allemaal uniek zijn door hun verschil in kleur en insluitsels net als de Flora insignia met de beeldschone miniatuur bloemetjes gegoten in kunsthars met hun vrolijke kleurenpallet. Heeft u een zilveren dubbelhouder van My iMenso en wilt u in beide medaillons dezelfde edelsteen of flora insignia dan is dat mogelijk vele zijn leverbaar in zowel 24 als 33 mm.