Herroepingsrecht Zilver.nl

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat u het bestelde artikel heeft ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen.

U dient het artikel onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u het artikel terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken

U maakt gebruik van uw herroepingsrecht als u ons schriftelijk per post of per e-mail op de hoogte stelt van uw herroeping. Onze adresgegevens zijn: Old Memories bv Burgemeester Peereboomweg 1 1151EC Broek in Waterland, mail: info@oldmemories.nl

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment heeft gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk  en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping en de ontvangst van de goederen, van ons terug.

U kunt voor uw herroeping gebruik maken van het, herroepingsformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.

Wanneer u een bestelling heeft gedaan op onze website heeft u altijd de mogelijkheid deze te annuleren. 
Ontvangen producten kunt u binnen 30 dagen na herroeping terugsturen. In uw zending zit een retourformulier, op dit formulier staat ons antwoordnummer. Retourneren is gratis via PostNL als u gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Indien de producten voor zover als mogelijk onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking geretourneerd zijn, storten wij uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte van de herroeping zijn, aan u terug. Wij mogen wachten met terug betalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat de producten zijn geretourneerd.

Als u gebruik maakt van ons antwoordnummer/retourlabel, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij u als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit uw risico. Wij raden u daarom aan ​(bij hogere orderwaarde) uw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren.

Het geld wordt teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaalt.

Wilt u een artikel ruilen, dat kan, in uw zending zit een retourformulier, vink op het retourformulier het om te ruilen artikel aan, u kunt dan in het opmerkingenvak het nieuwe artikel opgeven, stuur het naar ons terug en zo snel mogelijk ontvangt u het pakketje met het gewenste artikel. ook ringmaten kunnen we op deze manier omruilen.


Artikelen met een gravering of sieraden die we voor u op maat hebben laten maken kunnen niet geretourneerd worden alleen als er door ons een aantoonbare fout is gemaakt. Ook ringen met een gravering kunnen we niet terugnemen of (om) ruilen.

Laat u een bij ons gekocht artikel elders graveren dan zijn wij niet aansprakelijk voor beschadigingen die door deze graveringen of graveermethoden ontstaan op het artikel. Ook deze artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op, we helpen u graag: telefonisch via 020-4033653, via de live chat op werkdagen van 9 tot 17 uur, via de offline chat en via de e-mail: info@zilver.nl


Extra uitleg:


Wij weten het; de drempel om zo maar te bestellen is hoog, u kent ons niet, komt het wel goed, eerst betalen ontvang je de spullen dan wel?
Wij garanderen de omschreven kwaliteit van de voorwerpen en de juistheid van de gegevens. Wij fotograferen het voorwerp aan alle kanten zodat u het goed kunt bekijken. In de omschrijving worden zo duidelijk mogelijk alle kenmerken genoemd. Ieder gebrek hoe klein ook wordt vermeld.


Alle artikelen die wij plaatsen zijn van goede kwaliteit en verkeren in prima staat. Omdat sommige items heel zeldzaam, oud of uniek zijn plaatsen wij ze ondanks een deukje of scheurtje toch in onze webwinkel, deze kleine gebreken worden dan duidelijk in de omschrijving genoemd en gefotografeerd. Dit geldt hoofdzakelijk voor de groep collectors items omdat het daar gaat om 18 en 19e eeuwse kleine gebruiksvoorwerpen die toch vaak echt gebruikt zijn en daar ook hun charme aan ontlenen.

Over de mensen achter Zilver.nl juweliers in Over ons

Bekijk onze collectie:

Sieraden

Zilver

Kraamcadeaus