Delen


Zilver en juwelen kennisbank

Welkom in de kennisbank van Zilver.nl. In deze kennisbank proberen we zoveel mogelijk kennis met u te delen die wij in ruim 30 jaar hebben opgedaan, uitleg en toelichting te geven over zilver, antiek zilver, juwelen, sieraden, edelstenen, parels, bekende sieradenmerken en ontwerpers, vaktermen etc. We vinden het ook heel leuk om het tijdsbeeld te schetsen waarin sieraden of zilver zijn  gemaakt/ ontworpen, het modebeeld en meer. Deze kennisbank is nooit klaar, zeker niet perfect en altijd in beweging.

Ursula Boonstra- de Jonge, Michel de Jonge en medewerksters van Zilver.nl/ Old Memories schrijven mee aan de kennisbank om zoveel mogelijk informatie te geven en te vertellen over de onderwerpen die zo boeiend zijn in hun vak! Ook gastschrijvers zoals Martijn Akkerman, juwelenhistoricus, bekend van Tussen Kunst & Kitsch verzorgen bijdrages aan onze kennisbank.

Wilt u meer weten over de mensen achter Zilver.nl? Lees dan de over ons pagina: Old Memories en Zilver.nl samen één.

Copyright: Er zit ontzettend veel tijd en werk in deze kennisbank, wij vinden het fijn om dit met iedereen te delen. We vinden het niet fijn als ongevraagd onze teksten worden gebruikt voor allerlei doeleinden!

Deze kennisbank is van Old Memories/Zilver.nl. Deze teksten/afbeeldingen mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke of mondelinge toestemming.

Team Zilver.nl