Verzilverd

Verzilverd 

Verzilverde cadeaus online kopen

Onze collectie verzilverd bestaat uit nieuw en occasion verzilverd bestek van Keltum, Carrs en Gero en verzilverde diner- en dessertbestekken, viscouverts en messen.
Ook voor verzilverd kinderbestek, verzilverde rammelaars en verzilverde spaarpotten bent u bij Zilver.nl aan het juiste adres. Kraamcadeaus van Carrs, Greggio en Keltum.
Wilt u uw tafel mooi dekken met verzilverde accenten ook dan bent u hier op de juiste plaats! Verzilverde wijnkoelers, schalen, manden, onderborden, karaffen en servetringen horen tot de vaste collectie. 
En heeft u een persoonlijk cadeau nodig of wil je jezelf verwennen ook dan is er veel keus zoals: verzilverde briefopeners en bladwijzers, verzilverde fotolijsten en sieradendozen. En natuurlijk staan er ook heel veel mooie feestelijk verzilverde huwelijksgeschenken en relatiegeschenken online.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 439 items
  Toont 1 - 24 van de 439 items

  Verzilverde geschenken graveren dit kan direct

  Het merendeel van de verzilverde bestekken, geboortecadeaus en geschenken kunnen gegraveerd worden. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker. De verzilverde items kunnen gegraveerd worden met een tekst of met een logo. Onze graveurs zijn 6 dagen in de week aanwezig en kunnen het door u uitgekozen item direct graveren. Heeft u nog vragen aarzel niet en bel ons op 020-4033653, u kunt dan direct de gravering met één van graveurs bespreken.

  Een winkel vol leuke, mooie verzilverde cadeaus!

  Bent u op zoek naar een leuk verzilverd geboortecadeau, een verzilverd huwelijksgeschenk of een mooie verzilverde fotolijst dan bent u hier aan het juiste adres. En natuurlijk zijn daar onze bestsellers; de verzilverde en stalen wijnkoelers uit de Home Collection en de verzilverde geboortegeschenken van Zilverstad en Keltum Junoir. Vele van deze artikelen kunnen we voor u voorzien van een gravering voor een extra persoonlijk tintje. Bent u op zoek naar een compleet verzilverd bestek van Keltum of Carrs of naar aanvullingen voor uw cassette kijk dan een rond in de groepen verzilverd bestek en Keltum en Carrs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland om de collectie te komen bekijken.

  Wat is verzilverd. 

  Verzilverd betekent dat er over een onedel basismateriaal een laagje van zilver zit. Door middel van elektrolyse wordt het zilver op het voorwerp aangebracht. De voorwerpen hangen tijdens dit proces aan tangen in het galvano bad. De afdruk van deze tangen zijn soms op de verzilverde voorwerpen zichtbaar, ook kleine oneffenheden en spikkels komen voor.

  Kwaliteitsverschillen in verzilverd.

  Tussen verzilverd en verzilverd zitten kwaliteitsverschillen. Tussen bijvoorbeeld een verzilverd fotolijstje van 15 euro en een verzilverde fotolijst van 60 euro zitten kwaliteitsverschillen, de verzilverde laag is dikker, strakker en de hechting is beter. Bij de leuke, lieve goedkopere verzilverde geschenken zit een dun laagje verzilverd met oneffenheden door ongelijkmatigheden in het verzilveren, spikkels, kleine krasjes enz. Wij kijken al deze artikelen na maar mogen/kunnen niet te kritisch zijn.

  Bekijk ook;

  Onze collectie verzilverde en stalen wijnkoelers en champagnekoelers

  de lieve collectie verzilverde rammelaars