Catalogus

Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Verzilverd Er zijn 843 producten

Uitgebreide collectie verzilverd.

De collectie verzilverd bestaat uit nieuwe en occasion complete cassettes, verzilverde diner- en dessertcouverts, viscouverts en messen van Gero en Keltum. Grote collectie verzilverde geboortegeschenken zoals verzilverd kinderbestek, verzilverde rammelaars en verzilverde spaarpotten van onder andere Nijntje, Woezel & Pip, Keltum Junior, Disney en WMF allemaal direct graveerbaar, direct leverbaar en natuurlijk feestelijk verpakt. Ook voor een mooi gedekte tafel met zilveren accenten bent u hier op de juiste plaats! Verzilverde wijnkoelers, schalen, manden, onderborden, karaffen en servetringen horen tot de vaste collectie. Voor meer informatie leest u verder onderaan de pagina.

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 36 van de 843 items
Toont 1 - 36 van de 843 items

Een winkel vol leuke, mooie verzilverde cadeaus!

Bent u op zoek naar een leuk verzilverd geboortecadeau, een verzilverd huwelijksgeschenk of een mooie verzilverde fotolijst dan bent u hier aan het juiste adres. En natuurlijk zijn daar onze bestsellers; de verzilverde en stalen wijnkoelers uit de Home Collection en de verzilverde geboortegeschenken van Zilverstad en Keltum Junoir. Vele van deze artikelen kunnen we voor u voorzien van een gravering voor een extra persoonlijk tintje. Bent u op zoek naar een compleet verzilverd bestek van Keltum of Carrs of naar aanvullingen voor uw cassette kijk dan een rond in de groepen verzilverd bestek en Keltum en Carrs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland om de collectie te komen bekijken.

Wat is verzilverd 

Verzilverd betekent dat er over een onedel basismateriaal een laagje van zilver zit. Door middel van elektrolyse wordt het zilver op het voorwerp aangebracht. De voorwerpen hangen tijdens dit proces aan tangen in het galvano bad. De afdruk van deze tangen zijn soms op de verzilverde voorwerpen zichtbaar, ook kleine oneffenheden en spikkels komen voor.

Kwaliteitsverschillen in verzilverd

Tussen verzilverd en verzilverd zitten kwaliteitsverschillen. Tussen bijvoorbeeld een verzilverd fotolijstje van 15 euro en een verzilverde fotolijst van 60 euro zitten kwaliteitsverschillen, de verzilverde laag is dikker, strakker en de hechting is beter. Bij de leuke, lieve goedkopere verzilverde geschenken zit een dun laagje verzilverd met oneffenheden door ongelijkmatigheden in het verzilveren, spikkels, kleine krasjes enz. Wij kijken al deze artikelen na maar mogen/kunnen niet te kritisch zijn.