(In augustus is onze winkel op zaterdag gesloten)

Over ons

Old Memories en Zilver.nl samen één

Het begon in 1991

Het blijft een bijzonder fenomeen, zo’n webshop. Want wij zien u niet en u ziet ons niet. Om u een indruk te geven van de mensen achter www.zilver.nl, stellen wij ons graag even aan u voor.

Het begon allemaal in 1991, toen wij, Ursula en Michel als gepassioneerde zilververzamelaars, besloten om van onze hobby ons beroep te maken. Old Memories werd geboren. Inmiddels is dat ‘kindje’ groot geworden, met een prachtige winkel in Broek in Waterland en deze online webshop www.zilver.nl met meer dan 15.000 artikelen. Alweer meer dan 27 jaar zijn we 24/7 bezig met zilver. De eerste liefde, die voor antiek zilver, werd in de loop der jaren aangevuld met een passie voor nieuw zilver, zilver bestek en sieraden. Geen wonder, want hoe meer je je in zilver verdiept, des te meer ontdek je, dat er ook anno nu nog prachtige objecten in zilver gemaakt worden. Niet alleen de collectie groeide, ook het team.

De mensen achter Zilver.nl

Inmiddels werken er zes enthousiaste mensen in de winkel en aan de webshop. Want laten we wel zijn, het is toch prachtig om iedere dag omringd te zijn door het mooiste en beste op het gebied van zilver en goud? Van ambachtelijk werkende zilversmeden tot gerenommeerde fabrikanten: wij brengen hun collecties graag bij u onder de aandacht omdat u zelf een gedreven liefhebber bent of omdat u op zoek bent naar een passend cadeau.

Ons brede aanbod heeft één eigenschap gemeen: de kwaliteit. Van het kleinste lepeltje tot een compleet servies: stuk voor stuk weerspiegelen zij het beste op zilvergebied. En die kwaliteit combineren wij graag met een perfecte service en een prettige prijs - kwaliteitsverhouding. Bij ons geen schreeuwen met de laagste prijs maar wel advies met verstand van zilver en juwelen en een graveur met 25 jaar ervaring.

Zilverwinkel Zilver.nl Broek in Waterlandjuwelierszaak Zilver.nl Broek in Waterland

cms-img

Wij adviseren u graag

In 1991 samen begonnen maar inmiddels werken we met een team van 6 mensen aan de webshop en in de winkel te Broek in Waterland. Ons team bestaat momenteel uit 5 dames en één heer. Dagelijks werken we hard aan de website; maken foto's, voegen nieuwe artikelen toe, poetsen en graveren bestelde artikelen.

Met heel veel zorg pakken we iedere dag de bestellingen van de website in. We proberen van ieder pakketje een feestje te maken. Ook staan we u graag te woord met de live chat, aan de telefoon 020-4033653, via de e-mail info@zilver.nl of in de winkel. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze.

Graveurs zijn 6 dagen in de week aanwezig

Iedere werkdag zijn onze graveurs aanwezig om het bestelde zilver van een gravering te voorzien. 

Lees verder over Zilver.nl, zilver en goud, juwelen en tafelzilver 

in ons blog

Bekijk ook:

Onze zilvermerken database

Binnen kijken bij Zilver.nl de ZilverwinkelInterieur zilverwinkel en juwelier Zilver.nl

contactgegevens

Old Memories BV

Burg. Peereboomweg 1
1151 EC Broek in Waterland
T 020 403 8563
info@zilver.nl

Rabobank:34.28.55.662
IBAN:NL06RABO0342855662
BIC:RABONL2U
ING:NL50INGB0006931516
BIC:INGBNL2A
KvK:36037906
te
Alkmaar
BTW:NL807523380B01
EORI:NL807523380

Openingstijden van onze sfeervolle winkel in Broek in Waterland waar u de complete collectie kunt bekijken.

Donderdag, vrijdag geopend van 11 tot 17 uur.

In augustus op zaterdag gesloten!

(Zondag gesloten)

Op andere dagen en tijden bent u ook van harte welkom, dan op afspraak.

Zilver.nl met winkel in Broek in Waterland

juwelier voor sieraden