Antiek zilver

Antiek zilver 

Antiek zilver online verzamelen

"Antiek zilver, onze grote liefde" aldus Ursula & Michel van Zilver.nl. De passie voor de geschiedenis en het vakmanschap van vooral Nederlandse zilversmeden is heel groot. Onze verzameling antiek Klein zilver bestaat uit een grote collectie zilveren verzamelobjecten zoals zilver naaigerei, zilveren doosjes, tabaksdozen, kerkelijk zilver, parfumflesjes met gouden of zilveren monturen, zilveren tasbeugels en antiek miniatuur zilver

De collectie groot zilver bestaat onder andere uit zilveren serviezen, zilveren broodmanden en mandjes, antieke zilveren kandelaars en kristal met zilver. Elk stuk antiek zilver verteld zijn eigen verhaal, hoe we met elkaar hebben geleefd, gegeten en gedronken. Fascinerend!

Antiek zilver, iedere dag nieuwe vondsten

Bij Zilver.nl is geen dag hetzelfde, iedere dag komen er nieuwe, oude en antieke voorwerpen bij ons binnen. Het blijft spannend om ze te zien en te bekijken en de zilverkeuren op te zoeken. We proberen de artikelen zo snel mogelijk aan de webshop toe te voegen zodat de vele zilververzamelaar met ons mee kunnen kijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, daar is de complete collectie van de webshop te zien.

Bekijk ook onze collectie: Zilveren lodereindoosjes, antieke zilveren koektrommelsZilver met blauw glas

per pagina
Toont 1 - 24 van de 632 items
Toont 1 - 24 van de 632 items

Het verzamelen van antiek zilver is opwindende hobby

Het verzamelen van oud en antiek zilver is een opwindende spannende hobby want er zijn nog heel veel mooie stukken te vinden uit 3 eeuwen. Individuele stukken zilver maar ook complete serviezen of missende onderdellen. Of u het zilverwerk nu gaat gebruiken of het het uit wilt stallen, ze zijn een lust voor het oog, ouderwets handwerk en vakmanschap.

Zilver.nl is al 30 jaar gespecialiseerd in antiek klein zilver en groot zilver

Zilver.nl is de webwinkel van Ursula & Michel van Old Memories. Old Memories is ruim 30 jaar geleden gestart als een uit de hand gelopen hobby. Heel veel vaste klanten kennen Old Memories van antiekbeurzen overal in Nederland en van de antiekmarkt op het Lange Voorhout in Den Haag. Ook de Open Dagen in de gezellige winkel in Broek in Waterland zijn door velen graag bezocht. Inmiddels draait ook de webshop www.zilver.nl alweer 20 jaar en versturen we ruim 15.000 pakketjes per jaar. 

Team Zilver.nl antiek zilver

Na al die jaren is het speuren, inkopen, poetsen, zilvermerken kijken en aan mede liefhebbers verkopen nog steeds onze passie. We delen onze liefhebberij en kennis graag met oude en nieuwe klanten en leren ook graag van andere zilverliefhebbers. Antieke zilveren voorwerpen die we in de begin jaren vaak tegenkwamen zijn nu zeldzaam geworden. interesses zijn verschoven, ook antiek zilver is aan mode onderhevig!

Onze zilverwinkel in Broek in Waterland

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de collectie in onze winkel te Broek in Waterland te komen bekijken. Een als huiskamer ingerichte winkel van ruim 120 vierkante meter waar de complete collectie van de webshop te zien is.

Wilt u de tafel feestelijk aankleden met zilver bekijk dan onze collectie groot zilver en dan mag mooi tafelzilver niet ontbreken, bekijk onze grote collectie tafelzilver.

Wij kopen geen zilver in.

Meer info over antiek zilver en zilvermerken:

Wilt u meer weten over zilverkeuren;

bezoek dan onze keuren database

Lees u graag meer over antiek zilver?

bezoek dan ons Blog met heel veel informatie over antiek zilver, zilverkeuren en sieraden