Opbergen, onderhouden

Opbergen, onderhouden 

Zilver poetsen en onderhouden 

Hoe maak je zilver schoon? Zilver maak je schoon met Flint poetsmiddel inwrijven en vervolgens uitwrijven met poetswanten u kunt het zilver bestek opbergen met bestekhoezen.

Alles voor het opbergen en onderhouden van uw zilver, bestekhouders, bestekkisten, poetsmiddel en poetswanten.Het poetsmiddel waar wij ons zilver mee bijhouden Flint; gewoon met een oude doek inwrijven en uitwrijven en uw zilver glanst weer.

Bestekhoezen voor 12 bestekdelen om uw tafelzilver netjes in op te bergen.

Dubbelwandige poetswanten waarmee u uw zilver kunt opwrijven zonder vieze handen te krijgen en hoe zwarter de wanten hoe beter!

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items

Hoe wij ons zilver poetsen?

Heel vaak stellen klanten ons de vraag hoe wij ons zilver poetsen. Het antwoord is heel simpel, wij poetsen ons zilver gewoon ouderwets met een oude doek of een oud zacht laken, druppeltje Flint en gewoon inwrijven en weer uitwrijven. Zo krijgt het zilver weer de glans die al eeuwen wordt geroemd. Moet u in het hoekje van het zilver wat oud poets weghalen dan kunt u dit het beste doen met een houtje dit krast het zilver namelijk niet. Bewerkt zilver kunt u schoonmaken met een oude zachte tandenborstel.

Het schoonmaken van een zilverkeur

Als u een zilverkeur schoon wilt maken kunt dat het beste doen met een stomp houten voorwerpje zoals de achterzijde van een lucifer. Het hout krast niet op het zilver en de keuren zijn direct weer een stuk duidelijk te zien en te beoordelen.