Antiek zilver

Antiek zilver 

Antiek zilver online verzamelen

"Antiek zilver, onze grote liefde" aldus Ursula & Michel van Zilver.nl. De passie voor de geschiedenis en het vakmanschap van vooral Nederlandse zilversmeden is heel groot. Onze verzameling antiek Klein zilver bestaat uit een grote collectie zilveren verzamelobjecten zoals zilver naaigerei, zilveren doosjes, tabaksdozen, kerkelijk zilver, parfumflesjes met gouden of zilveren monturen, zilveren tasbeugels en antiek miniatuur zilver.

per pagina
Toont 49 - 72 van de 581 items
  Toont 49 - 72 van de 581 items

  Antiek zilver, iedere dag nieuwe vondsten

  Bij Zilver.nl is geen dag hetzelfde, iedere dag komen er nieuwe, oude en antieke voorwerpen bij ons binnen. Het blijft spannend om ze te zien en te bekijken en de zilverkeuren op te zoeken. We proberen de artikelen zo snel mogelijk aan de webshop toe te voegen zodat de vele zilververzamelaar met ons mee kunnen kijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, daar is de complete collectie van de webshop te zien.

  Het verzamelen van antiek zilver is een spannende hobby

  Het verzamelen van oud en antiek zilver is een opwindende spannende hobby want er zijn nog heel veel mooie stukken te vinden uit 3 eeuwen. Individuele stukken zilver maar ook complete serviezen of missende onderdellen. Of u het zilverwerk nu gaat gebruiken of het het uit wilt stallen, ze zijn een lust voor het oog, ouderwets handwerk en vakmanschap.

  Zilver.nl is al 30 jaar gespecialiseerd in antiek klein en groot zilver

  Zilver.nl is de online winkel van Ursula, Michel en het team van Old Memories. Dit is een bedrijf dat al ruim 30 jaar geleden begonnen is als een hobby en uitgegroeid is tot een bekende naam in de wereld van antiek zilver. Veel klanten kennen Old Memories van de antiekbeurzen en de antiekmarkt in Den Haag. Ook de Open Dagen in de winkel in Broek in Waterland zijn zeer geliefd bij klanten.

  Sinds 20 jaar is Zilver.nl ook online te vinden en worden er jaarlijks meer dan 15.000 pakketjes verzonden. Het team van Zilver.nl is nog steeds gepassioneerd over het speuren, inkopen en verkopen van antieke zilveren voorwerpen. Het is een continu proces van poetsen en het onderzoeken van zilvermerken om de ware waarde en authenticiteit van het zilver te kunnen bepalen. Het delen van kennis en liefde voor het vak met klanten is een belangrijk aspect van het werk van het team van Zilver.nl.

  Het bedrijf heeft in de loop der jaren een breed scala aan antieke zilveren voorwerpen verzameld en het aanbod blijft evolueren. Het team van Zilver.nl volgt de trends in de wereld van antiek zilver en blijft zich ontwikkelen en leren. Het is fascinerend om te zien hoe interesses en mode veranderen en hoe deze veranderingen invloed hebben op de vraag naar antiek zilver.

  Als je op zoek bent naar een uniek en bijzonder cadeau, dan ben je bij Zilver.nl aan het juiste adres. Van kandelaars tot zilveren bestek, van antieke vazen tot servetringen, Zilver.nl heeft het allemaal. Bovendien worden alle bestellingen zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

  Kortom, als je op zoek bent naar een uniek en authentiek stuk antiek zilver, dan is Zilver.nl de winkel voor jou. Het team van Ursula, Michel en het team van Old Memories hebben een passie voor antiek zilver en delen deze passie graag met hun klanten. Bezoek hun website en ontdek de vele prachtige stukken antiek zilver die ze te bieden hebben.

  Onze zilverwinkel in Broek in Waterland

  Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de collectie in onze winkel te Broek in Waterland te komen bekijken. Een als huiskamer ingerichte winkel van ruim 120 vierkante meter waar de complete collectie van de webshop te zien is.

  Wilt u de tafel feestelijk aankleden met zilver bekijk dan onze collectie tafelzilver.

  Meer info over antiek zilver en zilvermerken:

  Wilt u meer weten over zilverkeuren, bezoek dan onze keuren database

  Lees u graag meer over antiek zilver? bezoek dan ons Blog met heel veel informatie over antiek zilver, zilverkeuren en sieraden

  Bekijk ook onze collectie: Zilveren lodereindoosjes, antieke zilveren koektrommelsZilver met blauw glas