Hanghorloge Chiara verguld met parelmoer

525044

Nieuw product

Vergulde ketting met hanghorloge

Lange verguld stalen collier met hanghorloge Chiara uit de collectie van Sif Jakobs, nieuw in een geschenkverpakking.

Het collier heeft langwerpige schakels met een verstelbare draaglengte tot 80 cm, zie de foto. Aan het uiteinde van het collier zit een bedeltje met het logo van Sif Jakobs zodat als u de ketting korter wilt dragen het uiteinde dat op de rug valt er ook mooi uitziet. 

Het hanghorloge is van geelverguld roestvrij staal met een gepolijst oppervlak, met saffierglas en een wit parelmoer wijzerplaat. Tijdaanduiding is ook verguld, het hele en halve uur alsmede de kwarten worden vermeld. Op de wijzerplaat staat ook het logo van Sif Jakobs. Waterdichtheid van het horloge is 30 meter Een waterdichtheidsniveau van 30 meter betekent dat het horloge bestand is tegen opspattend water. douchen raden wij af.

In het horloge zit een Miyota uurwerk, en kwartsuurwerk met een batterij dat minder stroom verbruikt en beter de schokken kan verwerken. Ook wordt de functionaliteit van het kwartshorloge verbetert.

Afmeting van het hanghorloge: lengte 26,5 mm, breedte 22 mm, dikte 7,6 mm. 

Het hanghorloge Chiara wordt geleverd in een sieradendoosje, feestelijk verpakt. 

Meer details

1 Item

Op voorraad

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 269,00 incl. btw

Productgegevens

Merk Sif Jakobs
Soort Horloge
Herkomst Denemarken
Staat Nieuw in geschenkverpakking
Mechanisme Quartz
Materiaal kast Staal
Horloge kast kleur Goud
Kleur wijzerplaat Parlemoer
Soort glas Saffierglas
Kastvorm Rechthoek
Waterdichtheid 5 Bar
Doelgroep Dames

Meer informatie

Sif Jakobs bij juwelier Zilver.nl in Broek in Waterland

Alle sieraden zijn handgemaakt en zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de beste resultaten worden bereikt. 

MATERIAAL

De Sif Jakobs horloges zijn gemaakt van 316L roestvrijstalen kasten en armbanden, wat betekent dat ze hypoallergeen zijn.

Saffierglas is kristal en niet echt een soort glas. Het is een puur aluminiumoxide dat een proces van kristallisatie heeft ondergaan. Horlogesaffier is het duurste type horlogeglas omdat het ongelooflijk hard en dus duurzaam is. Saffier wordt beschouwd als het beste materiaal om de wijzerplaat van het horloge te beschermen tegen schokken. 

Het Miyota uurwerk wordt algemeen aanvaard als het meest nauwkeurige Japanse uurwerk. Het is een analoog quartz uurwerk, wat veel voordelen heeft. Deze omvatten een lange levensduur van de batterij, precisie, betrouwbaarheid, goed thermisch gedrag omdat de temperatuur de oscillatiesnelheid van kwarts niet beïnvloedt. MIYOTA levert al bijna 40 jaar uurwerken voor toonaangevende merken wereldwijd. Elk onderdeel dat in de uurwerken van MIYOTA wordt gebruikt, is gemaakt in Japan. Bovendien zijn de onderdelen die we gebruiken meestal van metaal, wat een hoge precisie en duurzaamheid garandeert. De batterij van MIYOTA gaat 4-10 jaar mee, afhankelijk van het model.

Sif Jakobs Watches worden verguld met IP/Ion-plating (0,5 MIC TIN + 0,1 MIC AU (1N14)). IP-beplating op RVS geeft een krasvaster (harder) oppervlak. Het eindresultaat is ook relatief licht van gewicht, dus gemakkelijk te dragen en de coating betekent dat horloges vijf keer sterker zijn dan standaard roestvrijstalen exemplaren.

30 andere producten in dezelfde categorie: