Graveren taartschep in een schrijfletter

39730

Nieuw product

Voorbeelden graveringen in taartscheppen

Zilveren of verzilverde taartscheppen zijn feestelijke geschenken en zeer geliefd als huwelijkscadeau. De taartscheppen zijn door het grote, vlakke blad zeer geschikt om te graveren. Op de voorbeelden een gravering van trouwringen met namen in schrijfletter en een prachtig monogram met versiering.  Wilt u de in elkaar verstrengelde trouwringen, plaats dan twee punten in het graveervak en beschrijf in het opmerkingen vak uw wensen. Bij twijfel, neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om een logo of familiewapen te laten graveren. 

Logo's en familiewapens zijn vaak heel rijk uitgevoerd met vele kleine details, om al deze details te kunnen graveren hebben we een groot bestand nodig. Hoe groter het bestand, hoe meer contrast, hoe duidelijker en scherper de gravering word. 

Overleggen met onze graveurs

Van vele hele oude familiewapens zijn geen duidelijke bestanden meer beschikbaar. Deze familiewapen staan soms nog op doek, glas in lood of in een zegelring. Deze afbeeldingen zijn vaak niet meer graveerbaar te maken. Soms lukt het onze graveurs toch om het dierbare familiewapen te graveren waardoor het weer tot leven komt. Wilt u, uw wapen laten graveren en twijfelt u over het bestand? Neem dan contact op met onze graveurs. 6 Dagen in de week zijn ze aanwezig voor overleg via de chat, e-mail: info@zilver.nl of telefonisch 020-4033653.

  • Op werkdagen vòòr 15:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
  •  Verzendkosten België €4,94 boven de €100,- gratis.
  • Gratis inpakservice.
  •  30 dagen retourtermijn.

Toevoegen aan Verlanglijst

Klanten bekeken ook

30 andere producten in dezelfde categorie: