Gravering zilveren taartschep Bekijk groter

Gravering zilveren taartschep

514823

Nieuw product

Voorbeeld gravering op een zilveren taartschep

Zilveren taartscheppen zijn feestelijke geschenken en zeer geliefd als huwelijkscadeau. De taartscheppen zijn door het grote, vlakke blad zeer geschikt om te graveren. Op het voorbeeld een gravering van namen en een datum in schrijfletter. Het is ook mogelijk om hartjes of twee trouwringen in elkaar verstrengeld te laten graveren, plaats dan twee puntjes in het graveervak en beschrijf in het opmerkingen vak uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om familiewapens of logo's te laten graveren.

Logo's en familiewapens zijn vaak heel rijk uitgevoerd met vele kleine details, om al deze details te kunnen graveren hebben we een groot bestand nodig. Hoe groter het bestand, hoe meer contrast, hoe duidelijker en scherper de gravering word. 

Overleggen met onze graveurs

Van vele hele oude familiewapens zijn geen duidelijke bestanden meer beschikbaar. Deze familiewapen staan soms nog op doek, glas in lood of in een zegelring. Deze afbeeldingen zijn vaak niet meer graveerbaar te maken. Soms lukt het onze graveurs toch om het dierbare familiewapen te graveren waardoor het weer tot leven komt. Wilt u, uw wapen laten graveren en twijfelt u over het bestand? Neem dan contact op met onze graveurs. 6 Dagen in de week zijn ze aanwezig voor overleg via de chat, e-mail: info@zilver.nl of telefonisch 020-4033653.

  • Op werkdagen vòòr 15:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
  •  Verzendkosten België €4,94 boven de €100,- gratis.
  • Gratis inpakservice.
  •  30 dagen retourtermijn.

Toevoegen aan Verlanglijst

Klanten bekeken ook

30 andere producten in dezelfde categorie: