Christina horloges

Christina horloges 

Christina horloges bij zilver.nl.

Horloges van Christina kun je helemaal zelf personaliseren en iedere dag op een andere manier dragen. De Christina horloges worden geleverd met een mooie 'gewone' leren horlogeband MAAR met een watch cord set kun je met één klik het horlogebandje vervangen door een wikkelarmband met of zonder bedels. Ook het uurwerk kun je helemaal zelf inrichten, langs het uurwerk loopt een extra geul waarin je kleine elementjes kunt plaatsen die meebewegen met je handbewegingen.

Meer informatie over Christina Watches

Bij Christina koop je kwaliteitshorloges tegen betaalbare prijzen. CHRISTINA is het oorspronkelijke merk van leren armbanden en bedels die kunnen worden gecombineerd met horloges. Het CHRISTINA Collect horloge is het boegbeeld en de gemeenschappelijke naam van de collectie. Collect staat voor verzamelen, uit te bouwen en te combineren, ombouwen en aan te haken. Je begint met een horloge, een armband of een ring en vanaf daar kent alleen je eigen fantasie de grenzen in een universum van talloze combinaties.

Bekijk ook onze collectie Christina Charms voor leren armbanden om aan je watch cord set te dragen!

Toont 1 - 18 van de 18 items
Toont 1 - 18 van de 18 items

Wat heb ik nodig om van mijn Christina horloge een horloge met wikkelbanden te maken? 

Om de leren horlogeband van uw Christina horloge te verwisselen voor wikkelarmbanden heeft u nodig; een set T-bars, een leren koord van 30 cm, een leren koord van 70 cm en twee magneetsluitingen, dit geheel wordt compleet door Christina aangeboden als Watch Cord set.

Christina horloges met watch cord set bij Zilver.nl

Christina, combineren en mix and match

Het bedrijf ontwierp het Collect horloge als basis voor de combinatie met een spaarsysteem. Een basishorloge in goudkleur of staal voor € 139,- met een echte diamant in de binnenste ring. Deze diamant kan worden aangevuld met verschillende kleuren edelstenen als topaas, saffier of robijn voor € 29,- . Ook de lunette kan desgewenst worden gewisseld voor uitvoeringen met diverse stenen en kleuren. Lederen banden worden eenvoudig met een kliksysteem gewisseld in een andere kleur, ook voor € 29,-. De gepatenteerde en unieke T-bar bracht een revolutie in de horloge- en sieradenindustrie, omdat het One-Click systeem twee parallelle werelden bijeen brengt. Horloge en sieraad konden plotseling gecombineerd worden en samensmelten tot het perfecte sieraad dat ook de tijd weergeeft. De transformatie van horloge naar sieraad of alleen een armband met bedels. De laatste Collect campagne betreft ringen met echte stenen, kettingen, schakelarmbanden voor bedels en oorbellen.

Beroemde Christina horloges


Ondanks dat dit sieradenmerk prachtige juwelen maakt, zijn de horloges een grote bestseller voor het merk. Dat is niet voor niets, want deze horloges kan je volledig personaliseren. Wil je een donkerbruine leren band, met een gouden horlogekast en enkele diamantjes ter versiering? Geen enkel probleem! Je kiest gewoon jouw favoriete bandje uit, gemaakt van hoogwaardig leer. Vervolgens heb je de keuze uit een kast van verschillende metalen: zilver, goud of hip roségoud. Als kers op de taart zijn er de kleine elementen die je ter versiering kunt aanbrengen op de horlogekast. Dit kan een klein edelsteentje zijn, maar metalen hartjes, een letter of een diamanten kruisje horen er ook bij. Zo kijk jij altijd met trots naar je horloge.

Christina horloge bij Zilver.nl

Zie ook onze Christina ringenChristina oorbellenChristina charms.