Lapponia horloges

Lapponia horloges 

Lapponia horloges, een kunstwerk om je arm

De horloges van Lapponia worden met de hand in Finland gemaakt. 1e Gehalte zilveren horloges met een Zwitsers kwaliteitsuurwerk en saffierglas. De Lapponia horloges zijn allemaal ontworpen door topontwerpers en zijn herkenbaar uit duizenden wat Lapponia tot een wereldmerk maakt. De kwaliteit van de Lapponia horloges is zeer hoog, de gehele afwerking wordt nog met de hand gedaan in Helsinki.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item

Lapponia horloges en sieraden met de hand gemaakt in Helsinki

In de moderne werkplaats van Lapponia in Helsinki worden alle sieraden en horloges nog met de hand gemaakt.Top zilversmeden combineren er oud vakmanschap met moderne technieken. Voor een Lapponia sieraad wordt verzonden naar een dealer hebben er minstens 16 vakmensen aan gewerkt.

De inspiratie voor de Lapponia sieraden komt veelal uit de Finse natuur

Lapponia is dan ook zuinig met zijn omgeving en gaat met respect om met de natuur. Lapponia gebruikt allen gerecycled goud en ruim 70% van het gebruikte zilver is hergebruikt zilver. De overige 30% van het zilver komt uit de Noordse mijnen. het afvalwater in de fabriek van Lapponia wordt verzameld en behandeld om de impact op het milieu te minimaliseren.

Bekijk ook;

Onze collectie Lapponia ringen

Onze collectie Lapponia armbanden