Huwelijks- & relatiegeschenken

Huwelijks- & relatiegeschenken 

Verzilverde huwelijkscadeaus, verras het bruidspaar!

Ben je op zoek naar een blijvend, origineel of persoonlijk huwelijkscadeau? Steel de show met het geven van bijvoorbeeld een verzilverde taartbestek om DE taart mee aan te snijden of geef een chique verzilverde wijnkoeler of een verzilverde fotolijst voor DE trouwfoto. Maak al deze huwelijkscadeaus nog specialer door ze te laten graveren met de initialen van het bruidspaar of het logo van de trouwkaart!
Natuurlijk pakken we alle huwelijkscadeaus graag gratis voor je in, in het bestelproces kom je onze inpakservice tegen hier kun je het inpakpapier uitkiezen met eventueel huwelijkslint en een felicitatiekaartje, het cadeau komt dan helemaal klaar binnen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 66 items
    Toont 1 - 24 van de 66 items

    Verzilverde bedankjes voor het bruidspersoneel

    Natuurlijk wil je, jullie bruidspersoneel een tastbaar, blijvend aandenken geven van jullie mooiste dag. Een bedankje voor al het werk wat ze hebben gedaan. Voor jullie ceremoniemeester, bruidspersoneel en getuigen hebben we diverse mooie geschenken zoals een verzilverde briefopener, een verzilverde sierkurk, een verzilverde fotolijst of een verzilverde flessenbak. Al deze mooie cadeaus kunnen we voorzien van een gravering voor een extra persoonlijk tintje.

    Het verzilverde fotolijst

    Een geweldig cadeau voor het aanstaande bruidspaar is een verzilverde fotolijst als blijvende herinnering!

    Al 28 jaar verzorgen wij de verzilverde relatiegeschenken voor vele bedrijven en instellingen. Door de grote voorraad, snelle levering en het in eigen huis verzorgen van de graveringen hebben we vele tevreden relaties. Heeft u een groot aantal nodig of specifieke wensen neem dan contact met ons op, we denken graag mee, ons telefoonnummer is 020-4033653 of e-mail naar info@zilver.nl