Catalogus

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Kennisbank

Valentijn

Keltum Er zijn 108 producten

Dek je tafel met keltum bestek - zilver.nl

Keltum is de verzilverd afdeling van de Koninklijke van Kempen & Begeer. In 1936 werden de eerste verzilverde artikelen onder de merknaam Keltum geproduceerd en vanaf die tijd concentreerde het merk zich meer en meer op de eetcultuur op tafel. De ambachtelijke methode voor het verkrijgen van superieure kwaliteit is in de loop der tijd bewaard gebleven en verder geperfectioneerd. Dat ziet u vandaag de dag nog steeds terug in Keltum bestek. 
Al deze verzilverde couverts en diendelen zijn zwaar verzilverd volgens de hoge kwaliteitsnorm basis 100. Dit houdt in dat voor de verzilvering van 12 lepels en 12 vorken 100 gram zilver wordt gebruikt.

per pagina
Toont 1 - 36 van de 108 items
Toont 1 - 36 van de 108 items

Al 26 jaar Keltum dealer

Zilver.nl is alweer 26 jaar dealer van de verzilverde bestekken van Keltum. De verzilverde bestekken van Keltum zijn verfijnd en tot in de kleinste details elegant en chique. Keltum bestek is een sieraad op tafel. De bestekken van Keltum kunt u verzamelen of u kunt het aanschaffen als complete cassette. De bestekmodellen die Keltum nu nog maakt zijn Haags Lofje, Prinses en Hollands Glad. De andere modellen zoals Puntfilet, Opera en Puur zijn uitloopmodellen waarvan wij u de fabrieksrestanten aanbieden, Op = Op.

De historie van Keltum

In 1936 werden de eerste verzilverde artikelen geproduceerd onder de naam Keltum. Koninklijke Van Kempen & Begeer en Keltum bieden u tot op de dag van vandaag kwaliteit en raffinement door vakmanschap, modern design en eigentijdse productietechnieken te combineren.

Het onderhouden van uw Keltum verzilverd bestek

Een product van Keltum is een waardevol bezit. Bij goede zorg en goed gebruik zal het vele jaren uw tafel sieren. Om de kwaliteit van uw Keltum couverts te behouden is het belangrijk deze zorgvuldig te behandelen en te onderhouden. De verzilverde bestekdelen zijn geschikt voor de vaatwasser, mits u zich aan de gebruiksvoorschriften houdt. Daarnaast adviseert Keltum het gebruik van Hagerty onderhoudsproducten om uw verzilverde bestek blijvend mooi te houden. Een authentiek verzilverd bestek van Keltum herkent u aan de markering ‘100’ geplaatst in een rechthoek.