Francis Howard

Francis Howard 

Francis Howard, Engels zilver, vakmanschap vol traditie

Er zijn maar weinig zilverfabrieken in de wereld, die zo doordrenkt zijn door hun geschiedenis en hun tradities als Francis Howard. Het bedrijf werd opgericht op 25 januari 1870, nadat Francis Howard zijn samenwerking verliet met William Batt and Sons. Binnen een paar jaar, als gevolg van de enorme vraag naar zijn items, was hij de oorspronkelijke fabriek ontgroeid en besloot hij om een ​​groter pand in het hart van Sheffield te bouwen. In 1873 verhuisde het bedrijf naar Aberdeen Works en daar zit de zilverfabriek nog steeds.

Zilverwerk van Francis Howard, blijvend en duurzaam

Francis Howard is enorm gegroeid in de afgelopen vijf generaties, waardoor een wereldwijde vraag naar zijn zilveren artikelen is ontstaan. Het bedrijf is nog steeds een familiebedrijf en Andrew Howard zorgt nu voor de oudste zilverfabriek van Groot-Brittannië. Andrew is toegewijd aan zijn vak, hij gelooft in het behouden van traditionele ambachtelijke vaardigheden en heeft het bedrijf vooruit geholpen door te blijven investeren in nieuwe technologieën en innovaties.

Francis Howard creëert opwindende producten van hoge kwaliteit voor de hedendaagse zilver liefhebber. Het bedrijf is trots op zijn bekwame medewerkers en de ontwerpers kunnen ook een op maat gemaakte service bieden voor degenen die wensen hebben voor exclusief gemaakte producten. Zilver.nl is met trots officieel dealer van Francis Howard.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 62 items
    Toont 1 - 24 van de 62 items