Coeur de Lion Gift set 7632-53-1606 Bekijk groter

Coeur de Lion Gift set 7632-53-1606

530065

Nieuw product

Gift set Iconic Cube Watch Ocean Vibes gold met armband Iconic Chaine aqua apricot

DE perfecte combinatie van elegantie en zomerse vibes, onze Cadeauset Iconic Cube Watch Ocean Vibes Goud & GeoCUBE® Iconische kettingarmband Aqua-Abrikoos. Voor alle sieradenliefhebbers biedt deze set een verfrissende en betoverende toevoeging aan elke collectie.

Het stralende middelpunt van deze set is het Iconic Cube Watch Ocean Vibes Statement Gold horloge. Met zijn opwindende turquoise glinsterende wijzerplaat en goudkleurige kristallen is dit horloge een ware eyecatcher. Perfect voor zonnige dagen en zwoele avonden, voegt het een vleugje verfijning toe aan elke zomeroutfit. Gemaakt van hoogwaardig verguld roestvrij staal, beschikt dit horloge over een eersteklas Japans quartz uurwerk zodat u kunt genieten van zijn schoonheid en functionaliteit. De kast heeft een afmeting van 32 mm x 32 mm en is afgedekt met mineraalglas, de horlogeband is verstelbaar van 14 tot 18,5 cm, 7 mm breed, sluit met een vouwsluiting. 

De set wordt compleet gemaakt met de GeoCUBE® Iconic Fusion Chain Bracelet Aqua-Apricot. Deze prachtige armband combineert moeiteloos het verfijnde design met levendige kleuren met grote schakels waardoor het een ware blikvanger is. Met makkelijk verstelbare roestvrijstalen armbanden en extra sluitingen voor eenvoudige lengteaanpassing, is deze armband zowel stijlvol als comfortabel om te dragen. Materialen van de armband: kristallen, strassrondellen, glas, zilver- en goudkleurig roestvrij staal. Haal het sluitinkje eerst door het ringetje en zet de karabijnsluiting daarna vast op de gewenste lengte. Verstelbaar van 14 tot 23 cm. 

Nu verkrijgbaar tegen een speciale setprijs van slechts € 359,- in plaats van € 408,-, biedt deze cadeauset niet alleen een prachtig cadeau voor uzelf of een geliefde, maar ook een aanzienlijk prijsvoordeel.

Bij COEUR DE LION wordt elk sieraad geleverd in een premium designkoffer en met een certificaat van echtheid, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

Haal deze zomer de verfijning en de vibrerende kleuren in huis met onze Cadeauset Iconic Cube Watch Ocean Vibes Goud & GeoCUBE® Iconische kettingarmband Aqua-Abrikoos. Bestel nu en laat uw stijl stralen!

Meer details

1 Item

Direct leverbaar

Bestel snel, laatste item op voorraad!

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 359,00 incl. btw

Productgegevens

Merk Coeur de Lion
Soort Horloge
Staat Nieuw in geschenkverpakking
Materiaal Staal
Steen Kristal
Steenkleur Multicolor
Doelgroep Dames

Meer informatie

Coeur de Lion cadeausets bij Zilver.nl met gratis inpakservice

19 andere producten in dezelfde categorie: