Sieradenmerken

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Sieradenmerken

Sieradenmerken 

Sieraden online kopen

Zilver.nl is een sieraden webshop met de toppers van vroeger en de trends van nu. Wij volgen de trends, bezoeken nationale en internationale juwelenbeurzen, maar houden ook van de klassiekers op sieradengebied. Sieraden zijn de finishing touch van je outfit en laten zien wie jij bent. Wij hebben een groot aanbod oorbellen, armbanden, ringen, collier en horloges van divers grote en kleine sieradenmerken. Ideaal om iemand cadeau te doen maar jezelf verwennen mag natuurlijk ook. Wij zijn altijd op zoek naar sieradenmerken die zichzelf onderscheiden, anders zijn en daardoor een aanvulling zijn in ons assortiment en misschien wel aan je sieraden collectie.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 10633 items
  Toont 1 - 24 van de 10633 items

  Onze lievelingen, onze sieradenmerken

  Bij Zilver.nl zijn we met één man, Michel, en veel vrouwen en we zijn dol op sieraden. We proberen sieradenmerken bij elkaar te brengen die allemaal anders zijn en de collectie sieraden zo breed mogelijk maken. Je snapt wel dat wij ook vaak in de verleiding worden gebracht om sieraden te kopen. Misschien vraag je, je af wat wij voor sieraden dragen? Margriet, Yentl en Nathalie dragen graag hun Coeur de Lion geoCube armbanden in combinatie met een horloge van Christina of Zinzi. Ook hebben ze alle drie verschillende sets van MY iMenso. 

  En de oorbellen die ze dragen, zoals onze vaste klanten al weten, zijn we dol op oorbellen! Ursula en Yentl zijn gek met hun Heide Heinzendorff creolen waarvan de aanhangers verwisselbaar zijn, zo verander je snel van casual naar chique. Yentl en Nathalie combineren de sieraden van bekende merken graag met hun vele oude en antieke gouden ringen en colliers. Yentl komt eigenlijk vingers te kort zo groot is haar ringen verslaving, ringen van Elements Gold, Boccia, Bastian Inverun en antieke ringen strijden om een plekje;) Margriet is vooral ook fan van de stoere armbanden en ringen van Silk. Ursula wisselt qua colliers tussen een Lapponia collier, parels van LeLune of een antiek collier wat ze (te) lang geleden van Michel heeft gekregen.

  Altijd op zoek naar nieuwe sieradenmerken

  We zijn ook altijd op zoek naar sieradenmerken die iets toevoegen aan de merken die wel al verkopen. Het moet echt anders zijn en heel belangrijk we moeten er allemaal enthousiast over zijn. Soms komen er heel veel nieuwe merken bij binnen een korte periode, soms vinden we een jaar niets goed genoeg. Waar we zeker fan van zijn, zijn sieraden gemaakt in Scandinavie, de stijl, de klasse, de vormgeving en het vakmanschap, geweldig. Lapponia, Christina, Georg Jensen en Julie Sandlau allemaal toppers.