Lapponia armbanden

Lapponia armbanden 

Armbanden van Lapponia

Elegante juwelen met een tijdloze uitstraling, gemaakt van hoogwaardig zilver: dat is waar Lapponia voor staat. Dit sieradenmerk uit Finland maakt verfijnde en abstracte armbanden die helemaal bij de moderne tijd passen. Dankzij hun asymmetrische vormen en unieke texturen weten de armbanden van dit merk je altijd weer te verrassen. Dat is niet toevallig, want de ontwerpers van dit sieradenmerk vinden het belangrijk om innovatieve sieraden te maken die tegelijkertijd nooit uit de mode raken. Ben jij benieuwd naar de unieke designs van de armbanden van Lapponia? Dan ben je bij Zilver.nl aan het juiste adres. 

Toont 1 - 10 van de 10 items
  Toont 1 - 10 van de 10 items

  Lapponia: een prijswinnend sieradenmerk 

  Er is geen twijfel over mogelijk: wanneer je een armband van Lapponia koopt, haal je de beste kwaliteit in huis. De geschiedenis van dit Finse sieradenmerk begint in de jaren zestig, wanneer Pekka Anttila de kunstenaar Björn Weckström benadert om een unieke sieradenlijn te maken. In 1965 was het merk al een groot succes, want Lapponia won een prijs tijdens de International Jewelry Contest in Rio de Janeiro. Vele prijzen zouden nog volgen, vooral dankzij de innovatieve manier waarop dit merk sieraden maakt. 

  In de jaren daarop kwamen er nieuwe ontwerpers bij het merk: Christophe Burger en Chao-Hsien Kuo. Zij zorgen allebei voor een vernieuwende touch, maar hebben dezelfde liefde voor opvallend design en verfijnde texturen. Ieder design is uniek, speels en vooral vernieuwend. Zo was Lapponia het eerste merk dat zilver met acryl vermengde om echte moderne sieraden te maken. Door de jaren heen is deze liefde voor vernieuwing en moderniteit nooit weggegaan, maar klassiek design wordt ook niet vergeten. Daarom kan je bij dit merk terecht voor armbanden die echt tijdloos zijn. 

  Lapponia armband een verfijnd sieraad voor de moderne vrouw

  beeldmerk van Lapponia sieradenarmbanden van Lapponia

  De beroemde armbanden van Lapponia 

  Doordat de armbanden van Lapponia een unieke uitstraling hebben, zijn ze wereldberoemd geworden. Dat heeft niet alleen met de stijl van de sieraden te maken, maar ook met de personen die deze sieraden dragen. Zo is de Darina's Bracelet te zien in een van de wereldberoemde Star Wars films. Deze armband werd gedragen door Princes Leia en zorgde ervoor dat vrouwen van over de hele wereld dit juweel wilden bemachtigen. Gelukkig kan dat nog steeds, want Darina's Bracelet hoort nog altijd in de collectie van Lapponia thuis. 

  Lapponia sieraden van Björn Weckström 

  Het is Björn Weckström die ervoor gezorgd heeft dat de ontwerpen van Lapponia wereldberoemd zijn geworden. Het unieke aan deze ontwerper is dat hij van oorsprong een beeldhouwer is. Dat betekent dat hij een kritische blik heeft en tegelijkertijd precies weet wat ervoor nodig is om een echt kunstwerk te maken. Deze kennis wilde hij maar al te graag toepassen toen hij begon met ontwerpen voor Lapponia. Zijn armbanden zijn daarom terecht kleine kunstwerken te noemen en zijn met evenveel liefde en zorg gemaakt als de beroemde beelden van Björn Weckström. Wanneer je dus een van de armbanden van dit merk draagt, versier je jezelf dus eigenlijk met de mooiste beeldende kunst. 

  De inspiratie voor Lapponia armbanden 

  De armbanden van Lapponia hebben allemaal een prachtige uitstraling en textuur. De inspiratie voor deze bijzondere sieraden is misschien nog wel mooier: de Finse natuur. Het Finse landschap staat bekend om zijn ongerepte wouden, robuuste gletsjers en besneeuwde bergtoppen. Het ene moment ziet de natuur er zacht en verwelkomend uit, terwijl de woeste bergen je het volgende moment begroeten. Dat zie je meteen terug in de ontwerpen voor Lapponia armbanden. Ze zijn verfijnd en elegant, maar hebben tegelijkertijd een stoere uitstraling die helemaal bij de moderne tijd past. Daarnaast bieden ook goudklompjes uit de Finse rivieren een grote inspiratie voor Lapponia. Deze klompjes zijn namelijk allemaal uniek, hebben bijzondere vormen en zijn bovendien niet symmetrisch. Deze verrassende vormen vind je ook allemaal terug wanneer je naar de armbanden van dit merk kijkt. 

  Een Lapponia armband voor iedere vrouw 

  Wanneer je een kijkje neemt in de collectie Lapponia armbanden, zal je merken dat ieder ontwerp weer een totaal andere uitstraling heeft. Dat is maar goed ook, want iedere vrouw is op zoek naar andere sieraden die bij haar stijl en persoonlijkheid passen. Houd je van verfijnde sieraden die je outfit op subtiele wijze opfleuren? Dan zijn de smallere armbanden van Lapponia de juiste keuze voor jou. Deze zijn verkrijgbaar in zilver en goud en bevatten subtiele details die je armband net meer op laten vallen. 

  Andere vrouwen vinden het juist fijn om een sieraad te dragen waarmee ze een statement kunnen maken. Ook dat is geen enkel probleem bij Lapponia, want het sieradenmerk maakt verschillende armbanden die robuust en stoer ogen. Van grote schakelarmbanden met bewerkt zilver, tot stevige bangles die uit één gedeelte bestaan. Het merk is ook niet bang om bijzondere technieken te gebruiken, zoals het oxideren van zilver. Dit zorgt ervoor dat het zilver een donkerdere uitstraling krijgt, wat perfect past bij de vooruitstrevende stijl van de moderne vrouw. 

  Lapponia armbanden op Zilver.nl 

  In onze webshop vind je een zeer diverse collectie armbanden van het Finse merk Lapponia. Iedere armband is vervaardigd uit het meest kwalitatieve zilver en goud, wat de sieraden een prachtige uitstraling geeft. Of je nu zoekt naar een juweel dat vrouwelijk en elegant is, of je juist aangesproken voelt door de rustieke kant van Lapponia: je vindt het allemaal op Zilver.nl. Al onze sieraden zijn direct leverbaar en heb je dus binnen de kortste keren in huis. Hierbij kan je meteen gebruik maken van onze gratis inpakservice. Dat is ideaal wanneer jij een van je geliefden wilt verrassen met het beeldige design van een armband van Lapponia. Neem dus gerust een keer een kijkje in onze webshop om de perfecte armband te vinden voor jou of een van je dierbaren.