Lapponia 

Er zijn 170 producten

Lapponia sieraden

Lapponia sieraden, Fins topdesign in zilver en goud. Bij Zilver.nl, juwelier online, zijn we liefhebbers van Lapponia. Lapponia is een kwalitatief hoogstaand merk dat al bestaat sinds 1960; en dat ziet u terug in de mooie sieraden. Met een Lapponia sieraad heeft u een exemplaar in handen waar u jaren en jaren van kunt genieten. Geïnspireerd door de natuur ontstaan de mooiste vormen en exemplaren.

Lapponia sieraden en horloges gaan generaties lang mee

Lapponia sieraden zijn bijzonder om te krijgen; maar ook zeker om te geven! Bijvoorbeeld aan uw dochter voor haar slagen, aan uw vrouw voor het huwelijk of aan uw moeder voor haar verjaardag. Zilver.nl is dé officiele premium Lapponia dealer en biedt u onder meer een unieke collectie aan prachtige Lapponia ringen, armbanden, horloges, colliers, hangers, oorbellen, broches en meer aan.

U kunt ervan op aan dat alle Lapponia sieraden zijn vervaardigd uit eerste gehalte zilver. Tevens zijn ze voorzien van een toplaagje fijnzilver, dit geeft die sieraden een hele mooie witte glans. Uiteraard kunt u bij Zilver.nl ook terecht voor mooie gouden Lapponia sieraden om mee te pronken en stralen! Deze sieraden lenen zich perfect voor speciale gelegenheden zoals een bijzonder feest als een bruiloft of jubileum. Maar het zijn ook exemplaren die prima iedere dag gedragen kunnen worden. Wie weet geeft u het sieraad wel door aan de volgende generatie en wordt het een mooi erfstuk.

Bekende ontwerpers van Lapponia sieraden

In de loop der jaren hebben er vele bekende ontwerpers voor Lapponia gewerkt, waaronder Björn Weckström, Poul Havgaard, Zoltan Popovits, Christophe Burgen, Pekka Hirvonen en Chau Hsien Kuo. Ook een Nederlandse ontwerpster, Liesbeth Busman, maakt deel uit van het Lapponia team. Ze heeft inmiddels drie prachtige collecties ontworpen; Traces, Frozen Amethist en promise of spring. Neem een kijk in de wereld van Lapponia en geniet van alle mooie ontwerpen.

per pagina
Toont 1 - 6 van de 170 items
Toont 1 - 6 van de 170 items

Zilver.nl is hét adres voor wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige zilveren sieraden zoals Lapponia.

Als officiële premium Lapponia dealer biedt juwelier Zilver.nl u een unieke collectie met prachtige Lapponia ringen, armbanden, horloges, colliers, hangers, oorbellen, broches en meer. Alle zilveren Lapponia sieraden zijn vervaardigd uit 1e gehalte zilver en voorzien van een toplaagje fijnzilver, wat de sieraden een mooie witte glans geeft. Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor de mooiste gouden Lapponia sieraden.

Online Lapponia sieraden bestellen

Heeft u binnen het assortiment van Zilver.nl mooie Lapponia sieraden gevonden? Bestellen is dan zo geregeld; een kind kan de was doen! Wat wij u ook kunnen garanderen? Een uitstekende service. Wij vinden het heerlijk om onze klanten goed te verwennen. Want dat u tevreden bent, dat maakt ons tevreden. Daarom wordt uw bestelling altijd feestelijk ingepakt; zo ook de Lapponia sieraden. Dit maakt het een waar cadeau om te ontvangen. De Lapponia sieraden zijn bij Zilver.nl altijd direct uit voorraad leverbaar. Wat dat voor voordeel voor u oplevert? Uw bestelling wordt direct verzonden en u hoeft dan ook nooit lang op uw levering te wachten. Wel zo prettig. Des te sneller kunt u de show stelen met uw mooie Lapponia sieraden!

Officiële dealer van Lapponia

Zilver.nl is al jaren één van de grootste Lapponia dealers. Bij ons kunt u dan ook alle Lapponia sieraden bestellen; er is volop keus! Ook wanneer u bijvoorbeeld een aanvraag wilt doen voor een bijzonder stuk. Of wanneer u een Lapponia sieraad gerepareerd wilt hebben; dit regelen wij graag voor u met het merk zelf. Wist u dat het zelfs mogelijk is om bij Zilver.nl losse oorbellen van het merk Lapponia te bestellen mocht u er eentje kwijt geraakt zijn? Dit scheelt weer in de kosten! Lapponia sieraden kenmerken zich door hun unieke en originele vormen. Dit maakt een neutrale outfit direct elegant en chique. Alle Lapponia sieraden worden handgemaakt. Deze arbeid ziet u terug in het eindresultaat; ieder sieraad beschikt over haar eigen karakter. Voor welk exemplaar kiest u? U kunt ook diverse sieraden op elkaar afstemmen voor een uniek geheel. Er zijn vele opties mogelijk met Lapponia!

Uw Lapponia sieraad bestellen

Wilt u zelf een Lapponia sieraad bestellen? Dat kan! Kijk gerust rond op onze website voor het aanbod. Heeft u vragen of wilt u een opmerking plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Zilver.nl helpen u van harte verder met bijvoorbeeld het geven van advies of het verstrekken van informatie. U kunt ons bellen op ons telefoonnummer of een e-mail sturen.

Zilver.nl is al jaren officieel dealer van Lapponia sieraden

Zilver.nl, juwelier, is al jaren één van de grootste Lapponia dealers. We kunnen dan ook alle Lapponia sieraden voor u bestellen, aanvraag doen bij lapponia voor bijzondere stukken, reparaties van Lapponia sieraden voor u regelen en wist u dat het bij Lapponia ook mogelijk is om losse oorbellen te bestellen mocht u een oorbel kwijt zijn.

Bekijk ook de mooie oorbellen collectie van Lapponia

Bekijk ook de collier collectie van Lapponia

Bekijk ook de zilveren sieraden van Bastian Inverun

Lapponia logozilveren shuttle ring van Lapponiazilveren ketting van Lapponia