Lapponia 

Er zijn 166 producten

Lapponia

Lapponia sieraden, Fins topdesign in zilver en goud. Bij Zilver.nl, juwelier online, zijn we liefhebbers van deze bijzondere en herkenbare juwelen. Lapponia is een kwalitatief hoogstaand sieraden merk. Met een Lapponia sieraad heeft u een exemplaar in handen waar u vele jaren van kunt genieten. Geïnspireerd door de natuur ontstaan de mooiste vormen en contrasten.

Lapponia sieraden

Lapponia sieraden en horloges zijn bijzonder om te krijgen; maar ook zeker om te geven! Bijvoorbeeld aan uw dochter voor haar slagen, aan uw vrouw voor het huwelijk of aan uw moeder voor haar verjaardag. Zilver.nl is dé officiële premium dealer en biedt u een unieke collectie Lapponia ringen, armbanden, horloges, colliers, hangers, oorbellen, broches maar ook een grote outlet. Collectors items tegen een gereduceerde prijs.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 166 items
Toont 1 - 24 van de 166 items

De beste materialen

Alle sieraden zijn vervaardigd uit 1e gehalte zilver of 14 karaats goud. Tevens zijn de zilveren sieraden voorzien van een toplaagje fijnzilver. Dit extra laagje geeft de sieraden hun karakteristieke witte glans. Uiteraard kunt u bij Zilver.nl ook terecht voor gouden Lapponia sieraden om te dragen en van te genieten. Deze sieraden lenen zich perfect voor speciale gelegenheden zoals een bijzonder feest, een bruiloft of jubileum. Maar het zijn ook exemplaren die prima iedere dag gedragen kunnen worden. Wie weet geeft u het sieraad wel door aan de volgende generatie en wordt het een erfstuk.

Bekende ontwerpers

In de loop der jaren hebben er vele bekende ontwerpers voor Lapponia gewerkt. Bekendste ontwerper is  Björn Weckström maar ook Poul Havgaard, Zoltan Popovits, Christophe Burgen, Pekka Hirvonen, Mari Isopahkala en Chao Hsien Kuo hebben top collecties ontworpen. Ook de Nederlandse ontwerpster, Liesbeth Busman, maakt deel uit van het ontwerpers team. Ze heeft inmiddels drie prachtige collecties ontworpen; Traces, Frozen Amethist en promise of spring.

Zilver.nl is hét adres voor Lapponia sieraden.

Als officiële premium dealer biedt juwelier Zilver.nl u een unieke collectie met prachtige ringen, armbanden, horloges, colliers, hangers, oorbellen, broches en meer. Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor de mooiste gouden Lapponia sieraden.

Online sieraden bestellen

Heeft u binnen het assortiment van Zilver.nl uw sieraad gevonden? Bestellen is dan zo geregeld; een kind kan de was doen! Wat wij u ook kunnen garanderen? Een uitstekende service. Wij vinden het heerlijk om onze klanten te verwennen. Want dat u tevreden bent, dat maakt ons tevreden. Daarom wordt uw bestelling altijd feestelijk ingepakt. Dit maakt het een waar cadeau om te ontvangen. De sieraden zijn bij Zilver.nl altijd direct uit voorraad leverbaar. Wat dat voor voordeel voor u oplevert? Uw bestelling wordt direct verzonden en u hoeft dan ook nooit lang op uw levering te wachten.

Officiële dealer

Zilver.nl is al 30 jaren één van de grootste Lapponia dealers. Bij ons kunt u dan ook alle Lapponia sieraden bestellen; er is volop keus! Ook wanneer u bijvoorbeeld een aanvraag wilt doen voor een bijzonder stuk. Of wanneer u een Lapponia sieraad gerepareerd wilt hebben; dit regelen wij graag voor u met het merk zelf. Wist u dat het zelfs mogelijk is om bij Zilver.nl losse oorbellen van het merk te bestellen mocht u er eentje kwijt geraakt zijn? Dit scheelt weer in de kosten!

Direct herkenbaar en stijlvast

Lapponia sieraden kenmerken zich door hun unieke en originele vormen. Dit maakt een neutrale outfit direct elegant en chique. Alle sieraden worden met de hand gemaakt in Helsinki, Finland. Dit handwerk ziet u terug in het eindresultaat; ieder sieraad beschikt over haar eigen karakter. Voor welk exemplaar kiest u? U kunt ook diverse sieraden op elkaar afstemmen voor een uniek geheel. Er zijn vele opties mogelijk!

Uw sieraad bestellen

Wilt u een sieraad bestellen? Dat kan! Kijk gerust rond op onze website voor het aanbod. Heeft u vragen of wilt u een opmerking plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Zilver.nl helpen u van harte verder met bijvoorbeeld het geven van advies of het verstrekken van informatie. We zijn 6 dagen in de week bereikbaar via de live chat, telefonisch 020-4033653 of via de e-mail info@zilver.nl.

Bekijk ook de mooie oorbellen collectie van Lapponia

Bekijk ook de zilveren sieraden van Bastian Inverun

Lapponia logozilveren shuttle ring van Lapponiazilveren ketting van Lapponia