Lapponia ringen

Lapponia ringen 

Lapponia ringen stijlvol en herkenbaar,

Iedere Lapponia ring is een klein kunstwerkje, ontworpen door top designers en met de hand afgewerkt door de beste Finse goudsmeden. Alle zilveren Lapponia ringen zijn vervaardigd van 1e gehalte zilver met een toplaag van fijnzilver wat de sieraden een prachtige witte glans geeft. De gouden Lapponia ringen zijn gemaakt van 14 karaats goud. Verander je hand in een kunstgalerij met een Lapponia ring!

Iedere ring heeft zijn verhaal

De ringen van Lapponia hebben allemaal een verhaal en zijn uit duizenden herkenbaar. Lapponia sieraden hebben een 'signatuur' die het tot een wereldmerk hebben gemaakt. De kwaliteit van de ringen is dan ook uitstekend. De ringen zijn stevig uitgevoerd en met de hand afgewerkt, zoals de prachtige nuances tussen de gematteerde oppervlaktes en de gepolijste randen, Topontwerpen.

Het merendeel van de Lapponia ringen zijn bij ons uit voorraad leverbaar en worden dus direct, gratis verzonden in de originele Lapponia verpakking.

Toont 1 - 21 van de 21 items
Toont 1 - 21 van de 21 items

Zilver.nl is al jaren officieel dealer van Lapponia 

Zilver.nl is al jaren officieel dealer van Lapponia hierdoor kunnen wij alle sieraden van Lapponia voor u bestellen, reparaties voor u aanvragen en losse oorbellen van Lapponia voor u bestellen.

Brandmerk van Lapponia sieradenZilveren Lapponia ringen