Lapponia oorbellen

Lapponia oorbellen 

Lapponia oorbellen, een klasse apart

De oorbellen van Lapponia zijn herkenbaar uit duizenden. Topontwerpen met de hand gemaakt en afgewerkt en de luxe eigentijdse uitstraling maken dat een Lapponia oorbel niet mag ontbreken in uw juwelencollectie. De topontwerpers van Lapponia worden veelal geinspireerd door de grillige Finse natuur. De oorbellen zijn dan ook vaak gematteerd zoals de besneeuwde bergen met gepolijste randen. De oorbellen van Lapponia hebben allemaal grote pussets zodat de mooi tegen het oor aan blijven zitten.

Toont 1 - 15 van de 15 items
  Toont 1 - 15 van de 15 items

  Lapponia sieraden, handwerk uit Helsinki

  In de moderne werkplaats van Lapponia in Helsinki worden alle sieraden en horloges nog met de hand gemaakt.Top zilversmeden combineren er oud vakmanschap met moderne technieken. Voor een Lapponia sieraad wordt verzonden naar een dealer hebben er minstens 16 vakmensen aan gewerkt. Dit maakt de sieraden van Lapponia kostbaar maar zorgt er ook voor dat het sieraad jaren lang, zelfs generaties lang gedragen kan worden.

  De inspiratie voor de Lapponia sieraden komt veelal uit de Finse natuur

  Lapponia is dan ook zuinig met zijn omgeving en gaat met respect om met de natuur. Lapponia gebruikt allen gerecycled goud en ruim 70% van het gebruikte zilver is hergebruikt zilver. De overige 30% van het zilver komt uit de Noordse mijnen. het afvalwater in de fabriek van Lapponia wordt verzameld en behandeld om de impact op het milieu te minimaliseren.

  Leading wind oorbellen van LapponiaHandwerk van Lapponia sieradenhet beeldmerk van Lapponia sieraden

  Bekijk ook onze grote collectie van ruim 2000 paar oorbellen