Lapponia colliers

Lapponia colliers 

Lapponia colliers, een kunstwerk met een vrouw als ondergrond

De colliers van Lapponia zijn wonderschoon. Alle colliers zijn gemaakt van 1e gehalte sterling zilver en voorzien van een zuiver zilverlaagje wat de Lapponia sieraden hun witte glans geeft. De colliers worden allemaal met de hand gemaakt door de beste zilversmeden van Finland. De Lapponia kettingen zijn ontworpen door de ontwerpers van Lapponia zoals Björn Weckström, Zoltan Popovitz of de Nederlandse Liesbeth Busman.

Toont 1 - 22 van de 22 items
  Toont 1 - 22 van de 22 items

  Collier geinspireerd door de Finse natuur

  De inspiratie voor de ontwerpen komt vaak uit de Finse natuur met zijn grillige vormen en hoogte verschillen. De Lapponia colliers zijn stuk voor stuk bijzonder en bijzonder mooi. De perfecte afwerking zorgt ervoor dat de colliers soepel om de hals vallen. De witte glans van zuiver zilver geeft de draagster net dat beetje extra uitstraling.

  Meer Lapponia

  Voor ons bij zilver.nl staat Lapponia voor misschien wel het beste merk in hoogwaardige zilveren sieraden. De sterke, herkenbare ontwerpen, het Finse handwerk, de perfecte afwerking en het tijdloze van de sieraden maken van Lapponia een top brand. We zijn dan ook al jaren premium dealer van Lapponia.

  Het Star Wars collier van Lapponia

  Het collier Planetoid Valley werd in 1977 in de eerste Star Wars film gedragen door Princess Leia. Nu de tweede Star Wars film is uitgebracht staat het collier weer vol in de belangstelling. Het collier is dan ook prachtig.

  logo brandmerk van Lapponia sieradenKetting Planetoid Valleys van LapponiaVrouw met Lapponia sieraden