Designer Karim Rashid 

Karim Rashid ontwerpt voor Lapponia

Top designer Karim Rashid ontwerpt de Sielu collectie voor Lapponia. Lapponia is zeer vereerd en blij dat Karim Rashid te verwelkomen als gast designer. De Sielu collectie is dan ook stijlvol en echt in de Lapponia stijl maar met een Karim Rashid touch. Karim Rashid is één van de meest bekende hedendaagse ontwerpers.

Vloeiende rondingen

Karim Rashid is zelf ook zeer tevreden met de collectie:'De vloeiende organische rondingen van de sieraden van Sielu zijn geïnspireerd op het lichaam waarop het rust. Ik stel me de collectie voor als een verlengstuk van eenieder".

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

Nieuwe collectie van Lapponia

Sielu is de naam van de nieuwe sieraden collectie van Lapponia. Gastdesigner Karim Rashid heeft een collier met een bijpassende armband en oorbellen ontworpen. Het ontwerp wat je terugziet in de Sielu collectie is zeer herkenbaar als zijnde van de hand van Karim Rashid met zijn zachte, organische vormen.

Wie is Karim Rashid

Karim Rashid ontwerper Lapponia

Karim Rashid is geboren in Egypte in 1960 en is opgegroeid in Canada. Hij woont en werk nu in New York, Miami, Servie en Mexico. Hij draagt alleen maar roze en witte kleding.

Karim Rashid is één van de bekendste designer van deze generatie. Ruim 3000 designs in productie, 300 gewonnen awards en werkzaam in ruim 40 landen maken Rashid een design legende. Hij ontwerp voor Christofle, Veude Clicquot, Alessi, Samsung, Sony en Hugo Boss.

Karim Rashid ontwerp bij alles: interieurs, meubels, lampen, stoelen, tafels, keukens, gordijnen en sieraden.

Sielu collectie met de hand gemaakt

De naam van de collectie, Sielu, is het Finse woord voor ziel. De Sielu collectie wordt met de hand gemaakt in Helsinki, Finland en worden voornamelijk vervaardigd van gerecycled zilver.

Armband en collier Sielu leverbaar in twee maten

Het collier en de armband van de Sielu zijn leverbaar in 2 maten: de armband in 16,5 en 17,5 cm en het collier in 42 en 45 cm.

Bekijk ook: Lapponia armbanden, Lapponia colliers, Lapponia oorbellenLapponia ringen