Designer Karim Rashid 

Karim Rashid ontwerpt voor Lapponia

Top designer Karim Rashid ontwerpt de Sielu collectie voor Lapponia. Lapponia is zeer vereerd en blij dat Karim Rashid te verwelkomen als gast designer. De Sielu collectie is dan ook stijlvol en echt in de Lapponia stijl maar met een Karim Rashid touch. Karim Rashid is één van de meest bekende hedendaagse ontwerpers.

Toont 1 - 1 van 1 item
  Toont 1 - 1 van 1 item

  Vloeiende rondingen

  Karim Rashid is zelf ook zeer tevreden met de collectie:'De vloeiende organische rondingen van de sieraden van Sielu zijn geïnspireerd op het lichaam waarop het rust. Ik stel me de collectie voor als een verlengstuk van eenieder".

  Wie is Karim Rashid

  Karim Rashid ontwerper Lapponia

  Karim Rashid is geboren in Egypte in 1960 en is opgegroeid in Canada. Hij woont en werk nu in New York, Miami, Servie en Mexico. Hij draagt alleen maar roze en witte kleding.

  Karim Rashid is één van de bekendste designer van deze generatie. Ruim 3000 designs in productie, 300 gewonnen awards en werkzaam in ruim 40 landen maken Rashid een design legende. Hij ontwerp voor Christofle, Veude Clicquot, Alessi, Samsung, Sony en Hugo Boss.

  Karim Rashid ontwerp bij alles: interieurs, meubels, lampen, stoelen, tafels, keukens, gordijnen en sieraden.

  Sielu collectie met de hand gemaakt

  De naam van de collectie, Sielu, is het Finse woord voor ziel. De Sielu collectie wordt met de hand gemaakt in Helsinki, Finland en worden voornamelijk vervaardigd van gerecycled zilver.