MY iMenso Gold 

MY iMenso Gold

De MY iMenso Gold collectie biedt een prachtige reeks gouden medaillons en oorbellen aan, ontworpen om een persoonlijke touch toe te voegen aan je sieradencollectie. Wat deze collectie zo uniek maakt, is de mogelijkheid om de stenen in de medaillons en oorbellen te verwisselen, zodat je jouw sieraad kunt aanpassen aan elke outfit of stemming.

Het proces van het personaliseren van je sieraad is eenvoudig en leuk. Kies eerst de grootte en vorm van het medaillon of de oorbel die het beste bij je past. Vervolgens kun je een scala aan stenen uitkiezen, waaronder edelstenen, zirkonia's, en andere hoogwaardige materialen, die speciaal zijn ontworpen om in de medaillons en oorbellen te passen.

De stenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je jouw sieraad kunt personaliseren op basis van jouw voorkeur. Wanneer je je zin hebt veranderd, kun je de stenen gemakkelijk verwijderen en vervangen door andere stenen uit de collectie. Dit biedt een eindeloze mogelijkheid om je sieraad aan te passen aan jouw humeur en smaak.

Hoewel de gouden hangers van de MY iMenso Gold collectie niet verwisselbaar zijn, zijn ze nog steeds prachtige toevoegingen. De hangers zijn er in bijpassende kleuren bij de oorbellen. De hangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn beschikbaar in een verscheidenheid van prachtige ontwerpen, zodat je de perfecte hanger kunt kiezen om bij je stijl te passen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 89 items
    Toont 1 - 24 van de 89 items