MY iMenso ringen

MY iMenso ringen 

Zelfs de meest luxe sieraden kunnen niet tippen aan een mooi gepersonaliseerd sieraad.

Als u het daar mee eens bent, dan moet u zeker even onze MY iMenso sieraden bekijken. MY iMenso sieraden zijn elegant, uniek en persoonlijk. In ons assortiment met MY iMenso sieraden vindt u een schitterende collectie zilveren ringen met een verwisselbare steen. Een MY iMenso ring heeft u voor de rest van uw leven; de insignia’s kunt u veranderen zo vaak als u wilt. En dat is ook precies waar het woord iMenso voor staat; het is afgeleid van het Italiaanse immenso, dat ‘oneindig’ betekent.

Bij bestelling van 4 of meer artikelen van Zinzi in een bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatisch 10% extra korting met behoud van uw vaste klantenkorting.
Gratis verzending!
 
per pagina
Toont 1 - 24 van de 35 items
  Toont 1 - 24 van de 35 items

  Ons assortiment MY iMenso ringen

  Het systeem van de ringen is gelijk aan die van de MY iMenso medaillons; de bovenste rand wordt met een stevig slotje gesloten, waardoor de insignia’s veilig op hun plek blijven zitten. De MY iMenso ringen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen, welke leverbaar zijn in verschillende maten. Uiteraard heeft u de keuze uit vele verschillende insignia’s en allerlei verschillende kleuren en edelstenen. Zo kunt u naar hartenlust variëren en combineren! MY iMenso maakt voor de productie van haar sieraden uitsluitend gebruik van 925 zilver en natuurlijke materialen. U bent dan ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Geeft u toch liever de voorkeur aan gouden sieraden? Neemt u dan eens een kijkje in onze collectie gouden ringen

  MY iMenso Ceramic rings

  Sterk, stijlvol en slim: My iMenso presenteert de Ceramic Rings, een collectie ringen van hoge kwaliteit ‘ceramic’. Behalve dat het materiaal ongelooflijk sterk is, is het ook nagenoeg krasvast en heeft een bijzondere glans. Deze nieuwe serie ringen is prachtig te combineren met de MY iMenso collectie, zoals de Ceramic Insignia’s. De ring kan door de klant worden samengesteld uit een zilveren ring en een ceramic binnen-ring die er eenvoudig ingeschoven wordt. De zilveren ring is leverbaar in twee modellen in de kleuren rhodium, goud en rosé. De MY iMenso ceramic is leverbaar in de kleuren wit en zwart in een gladde uitvoering en een gefaceteerde uitvoering. De binnenring kan ook mooi los gedragen worden.

  Een MY iMenso ring online bestellen?

  Een MY iMenso ring kunt u heel eenvoudig online te bestellen in de webshop van Zilver.nl. Al onze MY iMenso ringen zijn direct uit voorraad leverbaar; uw bestelling wordt feestelijk ingepakt en direct verzonden. Zorg vooral dat u het aanbod goed in de gaten houdt, want er zijn altijd wel een paar MY iMenso ringen of insignia’s in de aanbieding. Zo kunt u profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!