MY iMenso Pura 9 mm

MY iMenso Pura 9 mm 

MY iMenso, het toonaangevende D.I.Y.-medaillon concept (Do It Yourself),

Presenteert het kleinste personaliseerbare MY iMenso juweel ooit; het Pura (9mm) medaillon is een toonbeeld van elegantie, gemaakt van rhodium-verguld 925 zilver met een 9mm diameter. De grote succesfactor van MY iMenso is het inmiddels bekende medaillon, waarin tot wel vier Insignia’s (inserts) gecombineerd kunnen worden om zo een unieke en persoonlijke look te creëren.

Het Pura medaillon kan aan een fijn kort kettinkje gedragen worden,

Met de dezelfde kleur Insignia. Dit kleine medaillon is zeer zeker een blikvanger als het als single-piece gedragen wordt, maar het combineert ook schitterend met de andere maten medaillons.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 36 items
  Toont 1 - 24 van de 36 items

  De stone insignia plaatsen in het Pura medaillon

  De Stone-Insignia’s van de Pura serie, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren zoals amethist, toermalijn, en aquamarine, kunnen makkelijk in de kroon van de ring/hanger/oorbellen geplaatst worden met meegeleverde tangetje. De Stone-Insignia’s worden van achteren in de kroon geplaatst, wat het systeem zeer veilig maakt.

  Korting op de Pura serie van MY iMenso

  Kunt u ook niet kiezen uit de mooie kleuren en covers van MY iMenso? Wij ook niet, daarom ontvangt u bij bestelling van 4 of meer sieraden van MY iMenso in één bestelling direct 10% extra korting in uw winkelwagen.

  Hoe wisselt u de stenen bij de Pura serie van MY iMenso?

  -draai het Pura sieraad onderste boven en plaats de platte kant naar boven -Haal met het bijgeleverde tangetje de klemveer los -maak het kastje open en leg de steen eventueel met zilveren plaatje in het sieraad. -klap het sieraad dicht en klem de klemveer er met het tangetje weer in. We geven direct toe dat het in het begin moeilijk te doen is het wisselen van de sten met het bijgeleverde pincet en dat het veertje nog wel een in de lucht vliegt maar als u het eenmaal door heeft gaat het prima en lukt het ook om de Pura te sluiten met het veertje tussen de vingers.