MY iMenso Actie

MY iMenso Actie 

Er zijn 49 producten

MY iMenso Lente Promo

My iMenso verrast weer met een mooie aanbieding voor de lente en voor moederdag. Er zijn eigenlijk 2 acties!

  1. Kies een MY iMenso medaillon en ontvang er gratis een gele, roze of blauwe jade edelsteen bij en een rekarmbandje in dezelfde kleur. Hoe gaat het in zijn werk: plaats het MY iMenso medaillon van je keuze in je winkelwagen en vertel ons in het opmerkingenvak welke kleur edelsteen en armbandje je er gratis bij wilt ontvangen en wij pakken de set feestelijk voor je in
  2. Aanbieding 2 is voor degene die al een medaillon hebben en ook een leuke aanvulling willen, daarvoor heeft MY iMenso een combinatie aanbieding een rekarmbandje met een bijpassende jade edelsteen in 33 of 24 mm van 45, euro voor 25,- euro! Deze sets staan kant en klaar voor je klaar in deze MY iMenso actie groep.

Met MY iMenso ben je zelf de ontwerpster van je sieraad!

De zonnige dagen komen eraan, de vogeltjes fluiten en je jas kan in de kast blijven. Tijd om heerlijk te genieten en jezelf of een dierbare te verrassen met een nieuw sieraad van MY iMenso. Het sieraad waarbij je zelf de kleur en samenstelling bepaalt. Start nu met de mooie Lente Promo aanbieding, kies een medaillon en ontvang gratis, ter waarde van 46,- euro, een gratis jade edelsteen met een bijpassend rekarmbandje.

MY iMenso zoveel keus

Shop verder in de andere groepen van MY iMenso, er is zoveel keus. Combineer je favoriete kleur met een mooie cover die bij je past. Ontdek de vele mogelijkheden om met al je creativiteit een uniek sieraad samen te stellen. Met MY iMenso, krijg of geef je geen gewoon sieraad, je geeft iets blijvends dat je steeds kunt vernieuwen en aanpassen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 49 items
Toont 1 - 24 van de 49 items

MY IMenso aanbieding actie Promo lente 2019 moederdag bij Zilver.nl