MY iMenso Actie

MY iMenso Actie 

Er zijn 51 producten

MY iMenso Kerstactie

Ontvang een GRATIS PAAR OORBELLEN (ter waarde van 49,95 euro), bij aankoop vanaf 80 euro aan MY iMenso! Geldig zolang de voorraad strekt en maximaal 1 paar oorbellen per klant en/of bestelling.

We versturen de oorbellen automatisch mee met uw MY iMenso bestelling boven de 80,- euro. De oorstekers zijn er in zilver, verguld of rosé verguld bezet met een witte of zwarte zirkonia. U kunt uw voorkeur opgeven in het opmerkingenvak van uw winkelwagen. Geeft u geen voorkeur op dan kiezen onze inpaksters een mooi paar voor u uit.

Met MY iMenso ben je zelf de ontwerpster van je sieraad!

De donkere dagen worden sprankelend met de sieraden van MY iMenso. Kies zelf en stel uw MY iMenso sieraad samen, wordt de ontwerpster van je sieraden en wissel en combineer naar hartenlust.

MY iMenso zoveel keus

Shop verder in de andere groepen van MY iMenso, er is zoveel keus. Combineer je favoriete kleur met een mooie cover die bij je past. Ontdek de vele mogelijkheden om met al je creativiteit een uniek sieraad samen te stellen. Met MY iMenso, krijg of geef je geen gewoon sieraad, je geeft iets blijvends dat je steeds kunt vernieuwen en aanpassen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 51 items
Toont 1 - 24 van de 51 items