MY iMenso Quadrati collectie

MY iMenso Quadrati collectie 

MY iMenso Quadrati

MY iMenso Quadrati is een bijzondere collectie van zilveren medaillons die gepersonaliseerd kunnen worden, wat een modern tintje geeft aan het traditionele concept van het medaillon. Het quadrati medaillon is vierkant van vorm en is gemaakt van hoogwaardig 1e gehalte zilver.

Een van de kenmerkende eigenschappen van de MY iMenso Quadrati collectie is de mogelijkheid om de stenen van het medaillon te wisselen. Er zijn verschillende kleuren stenen beschikbaar, waardoor je het medaillon naar eigen smaak kunt personaliseren. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals roze, blauw, groen, zwart en wit. Bovendien zijn de stenen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Swarovski kristallen, waardoor ze een schitterende uitstraling hebben.

Vierkant MY iMenso medaillon

Het personaliseren van het MY iMenso Quadrati medaillon is eenvoudig en kan op elk moment worden gedaan. Je kunt de stenen wisselen afhankelijk van je outfit of stemming, waardoor het medaillon altijd perfect bij je past. Dit maakt het medaillon een perfect cadeau voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, huwelijk of geboorte.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 40 items
    Toont 1 - 24 van de 40 items