MY iMenso complete Sets

MY iMenso complete Sets 

MY iMenso medaillons en sieraden zijn hot en de eerste in echt zilver

Het gaat allemaal om een zilveren medaillon (hanger) die aan twee kanten open is en ook aan twee kanten gedragen kan worden. Het medaillon kan eenvoudig worden geopend en vervolgens kunt u Uw insignia in het medaillon plaatsen. De insignia (latijn voor embleem, symbool) is Uw "persoonlijke noot" in de hanger en is leverbaar in half-edelsteen, agaat camee, zilveren gravure munt, fantasie coin, dubbele glas plaatjes om iets tussen te doen.

Bij bestelling van 4 of meer losse artikelen van My iMenso in één bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatische 10% extra korting (niet in combinatie met andere aanbiedingen).
per pagina
Toont 1 - 24 van de 93 items
    Toont 1 - 24 van de 93 items

    De moderne versie van het medaillon heet MY iMenso 

    De essentie van sieraden is om de schoonheid van een vrouw te benadrukken en haar zelfverzekerd laten voelen. De collectie van MY iMenso is ontworpen vanuit deze gedachte. Elke vrouw ongeacht leetijd of type, kan met MY iMenso haar eigen sieraad creëren waarmee ze haar schoonheid benadrukt op een persoonlijke en authentieke manier. Het is een vorm van zelfexpressie. De designs van MY iMenso zijn veelzijdig en verkrijgbaar in elke prijsklasse. Elk design heeft zijn eigen betekenis waarmee een vrouw haar visie op de wereld kan projecteren.