My iMenso aanbiedingen

My iMenso aanbiedingen 

MY iMenso aanbiedingen, maak jezelf blij met dit mooie sieraad!

Hou je er ook zo van een sieraad aanpassen naar je kleding en gevoel van de dag? Dan is MY iMenso helemaal het sieraad voor jou. Je start met een zilveren medaillon en daarna kun je het helemaal personaliseren. Edelstenen, covers, munten, dancers en insignia, de mogelijkheden en kleurencombinaties zijn oneindig. In deze groep staan de acties, aanbiedingen en uitlopende modellen met korting bij elkaar, dat kiest lekker.

Shop MY iMenso met korting

Bij bestelling van 4 of meer losse items van My iMenso ontvangt u ook nog 10% extra korting in uw winkelwagen (niet in combinatie met andere aanbiedingen).

Bekijk ook de lopende MY iMenso actie 

Toont 1 - 21 van de 21 items
  Toont 1 - 21 van de 21 items

  MY iMenso: de Moderne Versie van het Medaillon

  Elegant, uniek, en persoonlijk: dat is MY iMenso! Het idee om je te inspireren zelf een uniek en persoonlijk sieraad te creëren. Door de enorme keuze in insignia, munten, edelstenen en dancers is er voor ieder wat wils. Het MY iMenso medaillon (een hanger) kan op oneindig veel manieren gepersonaliseerd worden: simpelweg door het te openen en munten toe te voegen en te combineren. Je kunt kiezen uit een grote collectie insignia’s: edelstenen, munten, en andere veelzijdige designs. MY iMenso geeft u de mogelijkheid om insignia’s nog verder te personaliseren: u kunt gravures laten maken van foto’s, afbeeldingen en persoonlijke teksten. Het zilveren medaillon is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, en met of zonder zirkonia’s.

  MY iMenso heeft ook een grote collectie sieraden die passen bij het medaillon en de edelstenen

  MY iMenso heeft daarnaast een collectie zilveren sieraden zoals ringen, oorbellen, horloges, armbanden en kettingen om de set compleet te maken. 

  Bekijk ook:

  de MY iMenso oorbellen

  de MY iMenso armbanden