Hot Diamonds

Hot Diamonds 

De zilveren sieraden van Hot Diamonds are a girls best friend! 

Hot Diamonds is HET sieraden merk waarin de combinatie van zilver bezet met diamant centraal staat omdat iedere vrouw een diamant verdiend! Een frisse, eigentijdse collectie die de afgelopen jaren al twee maal is verkozen tot brand of the year. Alle sieraden van Hot Diamonds sieraden zijn gerohdineerd waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. De sieraden van Hot Diamonds worden verpakt in de originele Hot Diamonds verpakking.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 117 items
    Toont 1 - 24 van de 117 items

    Zilveren sieraden van Hot Diamonds zijn zeer geliefd

    De zilveren sieraden van Hot Diamonds zijn fijntjes, draagbaar en zeer geliefd als cadeau! De zilveren kettingen, oorhangers, ringen en medaillons hebben één ding gemeen ze zijn allemaal bezet met een diamantje. De sieraden van Hot Diamonds zijn geschikt om bij elke gelegenheid te dragen, het perfecte accessoire bij je outfit.

    Informatie over de Hot Diamonds sieraden

    Alle sieraden van Hot Diamonds zijn gemaakt van 1e gehalte zilver (sterling) en daarna voorzien van een rodiumlaag voor een langdurige glans. Alle zilveren Hot Diamonds sieraden zijn voorzien van Engelse zilverkeuren. De Hot Diamonds sieraden zijn bezet met een conflict vrije diamanten. De diamanten die Hot Diamonds voor zijn sieraden gebruikt bevatten insluitsels Si2, het is prijstechnisch niet mogelijk om diamanten van een hogere kwaliteit te gebruiken. Zilver.nl is alweer jaren met veel plezier dealer van Hot Diamonds. U ontvangt uw Hot Diamonds sieraad in de originele Hot Diamonds verpakking.