Bohemme

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Bohemme

Bohemme 

Bohemme sieraden, Spaanse magie

Bohemme is een Spaans sieradenmerk dat bekend staat om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen, vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het merk heeft een sterke connectie met de kunstzinnige en bohemien levensstijl, wat tot uiting komt in de stijl en het gevoel van hun sieraden.

Bohemme werd opgericht in Spanje, waar het zijn inspiratie vond in de rijke culturele geschiedenis en artistieke tradities van het land. De sieraden weerspiegelen vaak elementen van de Spaanse cultuur, zoals Moorse invloeden en het gebruik van edele metalen.

Toont 1 - 11 van de 11 items
  Toont 1 - 11 van de 11 items

  Bijzondere ontwerpen

  Wat Bohemme onderscheidt, is hun innovatieve ontwerpaanpak. Ze creëren opvallende sieraden die klassieke esthetiek combineren met moderne trends. Hun collecties bevatten vaak organische vormen, gecombineerd met geometrische lijnen en patronen. Hierdoor krijgen de sieraden een eigentijdse uitstraling die zowel subtiel als gedurfd kan zijn.

  Hoogwaardige materialen: zilver, goud en edelstenen

  Bohemme staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen in hun sieraden. Ze werken vaak met edele metalen, zoals sterling zilver en 18-karaats goud, en integreren soms edelstenen en diamanten in hun ontwerpen. Elk stuk wordt met zorg vervaardigd om duurzaamheid en een luxe gevoel te garanderen.

  Ambachtelijk vakmanschap

  Het vakmanschap van Bohemme is een van hun sterke punten. De sieraden worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor elk stuk een uniek kunstwerk wordt. Deze toewijding aan ambachtelijk vakmanschap resulteert in sieraden van hoge kwaliteit met aandacht voor detail.

  Bohemien gevoel

  De naam "Bohemme" zelf roept associaties op met een bohemien levensstijl, wat ook wordt weerspiegeld in de sieraden van het merk. De collecties hebben vaak een gevoel van vrijheid en individualiteit, waardoor mensen zich kunnen identificeren met de spirit van de bohème. Het merk moedigt zijn klanten aan om hun eigen persoonlijke stijl te omarmen en zich te uiten via hun sieradenkeuze.