Giovanni Raspini

Giovanni Raspini 

Zilver is de grote liefde van Giovanni Raspini

Giovanni Raspini komt uit de prachtige Toscaanse heuvels. Een bijzonder gebied ergens tussen Florence, Siena en Arezzo ligt Valdichiana. Hier, in een villa uit 500 is het atelier van Giovanni Raspini gevestigd. Het bedrijf bestaat al bijna 50 jaar en Giovanni is eigenlijk architect. Giovanni heeft buiten sieraden en zilveren gebruiksvoorwerpen ook huizen, meubels en andere objecten ontworpen.

Raspini werkt vrijwel uitsluitend met zilver,

Zilver is Giovanni's grote liefde, want zo zegt hij;'het is werkelijk nimmer voorspelbaar, steeds weer veranderlijk'. Dat oefent een grote aantrekkingkracht op hem uit en inspireert hem nog altijd op zijn zoektocht naar perfectie. De Raspini sieraden worden allemaal in de eigen zilverfabriek met de hand gemaakt. Puur ambacht en originele ontwerpen dat is waar Raspini voor staat.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 505 items
Toont 1 - 24 van de 505 items

De keus in zilveren Raspini bedels is enorm!

Raspini bedels zijn gemaakt van massief 1e gehalte zilver. De keus in deze zilveren charms is enorm en ieder jaar ontwerp Giovanni Raspini er weer nieuwe bij. Er zijn grote zilveren mode bedels voor dames zoals een bikini, zonnebril, diverse handtassen, pumps en veel meer. Er zijn zilveren mini bedels voor de allerkleinsten en zilveren bedels voor de grotere.

Er is eigenlijk te veel om op te noemen maar toch een kleine opsomming van de thema's waarin de bedels in te delen zijn; de dierentuin, de onderwaterwereld, engeltjes en hartjes, baby bedels voor de (aanstaande) moeder, vlinders, zilveren sprookjes, bloemen, zilveren sterrenbeelden, munten, grote en kleine zilveren letters, sport, glamour, geluksbrengers en de Italiaanse bedels die niet mogen ontbreken gaan over eten diverse pastabedels, koksmutsen en taartjes.