Jewelry

Jewelry 

Giovanni Raspini sieraden

Giovanni Raspini sieraden zijn in alle opzichten uniek en onderscheidend. Eén van de originele kenmerken van de sieradencollectie is dat deze op ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Dat betekent dat er zorg en aandacht is voor ieder individueel sieraad dat in de collectie van Zilver.nl te vinden is. Het handmatig vervaardigen van sieraden betekent dat er ook sprake is van oog voor detail. Bijvoorbeeld om een sieraad een zo elegant mogelijk design mee te geven of juist met een stoer ontwerp te maken. De sieraden komen uit Italië waar Giovanni Raspini vanuit Toscane jaarlijks twee collecties ontwerpt. Het assortiment is helemaal compleet met een prachtige colliers van zilver net als armbanden, ringen en oorbellen. Ook ontwerpt Giovanni Raspini naast deze sieraden schitterende bedeltjes net als hangertjes en manchetknopen.

Raspini sieraden zijn blikvangers met Italiaanse allure

Bekijk ook onze collectie: Raspini bedelsRaspini zilverwerk

per pagina
Toont 1 - 24 van de 383 items
  Toont 1 - 24 van de 383 items

  Armbanden met uniek ontwerp


  De armbanden van Giovanni Raspini kenmerken zich door de creatieve designs. Er is voor ieders smaak een passende armband ontworpen. Bijvoorbeeld met een op het oog heel eenvoudig ogend design dat van nabij bekeken een gedetailleerde afwerking kent. Zo zijn er ook armbanden waar tot in het kleinste detail aandacht is besteed aan een specifieke print. Bijvoorbeeld een krokodillenprint op een armband is echt onderscheidend is te noemen. Zo zijn er ook prachtige armbanden van dit Italiaanse merk die met een steentje bezet zijn. Giovanni Raspini maakt gebruik van verschillende soorten steentjes, zoals van parels net als van agaat en onyx. 

  Zilveren armbanden van Giovanni Raspini Italie bij Zilver.nl


  Raspini colliers: uitbundige elegantie


  De collectie met Raspini colliers blinkt uit met uitbundige elegantie. De colliers zijn met originele designs ontworpen en zijn perfect voor feestelijke gelegenheden. Of gewoon om alledaags te dragen als je de dag feestelijk wilt maken. De originaliteit komt in verschillende vormen naar voren. Bijvoorbeeld in de vorm van een collier dat voor een groot deel uit allemaal kleine vlindertjes bestaat. Of uit een collier dat uit bubbeltjes bestaat. Geef je een collier aan iemand cadeau? Hoe leuk is het dan om een collier in de vorm van een geluksbrenger te geven. Een bedelcollier als geluksbrenger maakt het ook mogelijk om er extra bedeltjes aan te hangen. Ook voor de collectie met colliers geldt dat er een ruime keuze is uit sieraden met steentjes. Bijvoorbeeld met zirkonia net als met opaal, parel en lapis lazuli. Overigens zijn niet alle colliers even uitbundig of extravagant vormgegeven. Er zijn ook colliers met bijvoorbeeld margrietjes als hangertje of een elegant collier met een hartje.

  Oorbellen met keuze uit oorhangers en oorstekers


  De creaties van Giovanni Raspini sieraden op het gebied van oorbellen zijn prachtig om te zien. De collectie varieert qua design van extravagant tot feestelijk en van elegant tot gewoon bijzonder. De Giovanni Raspini oorbellen bevat zowel oorhangers als oorstekers. Een van de opvallend mooie oorhangers betreft de creolen die onder meer in een vergulde versie te koop zijn. Ten aanzien van de oorstekers heeft Raspini allerlei thema’s ter inspiratie gebruikt. Ook in deze sieraden komt bijvoorbeeld het krokodillenthema weer naar voren. Zo zijn de oorstekers met krokodillenprint onder meer perfect te combineren met een krokodillen armband. De oorbellen met vlinders passen wat dat betreft heel goed bij het collier met een aaneenschakeling van vlinders. Zilver is de meest voorkomende kleur van oorbellen uit deze collectie. Als je van meer kleur houdt, zijn er onder meer ook oorbellen verkrijgbaar in blauw, groen en wit.

  Zilveren ringen, colliers en armbanden van Giovanni Raspini bij Zilver.nl


  Ringen met krachtige elegantie


  De Giovanni Raspini sieraden staan bekend om designs die een krachtige elegantie uitstralen. Dat zie je dan ook in de ontwerpen terug in de collectie van Zilver.nl. Zo staan de ringen met bloemen als thema voor een lieflijke uitstraling. Dat is wel heel wat anders dan de ringen die voorzien zijn van doodskoppen. De ringen met bloemen zijn in allerlei soorten beschikbaar en ook met steentjes. De steentjes geven de zilveren ring een exclusieve en opvallende look. Bijvoorbeeld een ring in de vorm van een margriet die bezet is met een gele zirkonia. Of een orchidee ring die van een blauwe zirkonia is voorzien. Overigens is niet elke ring uitgevoerd met een thema. Er zijn ook elegante ringen die bijvoorbeeld alleen van een groene zirkonia zijn voorzien.

  Hangers voor colliers en armbanden


  Er zijn prachtige hangers van Giovanni Raspini voor colliers ontworpen en al dan niet bezet met een steentje als zirkonia of zoetwaterparel. De sieraden van Raspini zijn bij het uitbrengen van een collectie vaak op elkaar afgestemd. Dat betekent dat je fraaie combinaties in dezelfde stijl kan samenstellen. Bijvoorbeeld in de lijn van hetzelfde onderwerp, zoals een hartje of van een vlindertje. De hangertjes zijn overigens ook als bedeltje te gebruiken voor aan een armband of om je handtas een speciale look te geven.

  Raspini Italiaanse zilveren sieraden ringen en armbanden bij Zilver.nl


  Manchetknopen uit de Man Line


  Er zijn niet alleen Giovanni Raspini sieraden voor dames verkrijgbaar. Er is ook aan de heren gedacht met het ontwerpen van een fraaie collectie manchetknopen. De ontwerpen in deze collectie zijn er een met een knipoog en daarom onderscheidend. Het is toch weer eens heel wat anders om met manchetknopen in de vorm van een leeuwenkop rond te lopen. Of om het geluk bij je te dragen met klavertje vier manchetknopen.


  In één keer compleet met een setje sieraden


  Ben je op zoek naar een complete set sieraden om in één keer klaar te zijn? Zilver.nl biedt sieraden van Giovanni Raspini aan in complete sets. Bijvoorbeeld in de vorm van een collier met oorbellen in dezelfde stijl. Een setje sieraden is het ultieme cadeau om aan je geliefde te geven of gewoon om jezelf mee te verwennen.

  Zilveren oorbellen, ringen, armbanden en colliers van Giovanni Raspini bij Zilver.nl


  Speciale sieraden met Italiaanse allure


  Het aanbod met Giovanni Raspini sieraden is nog groter. Er zijn namelijk ook sieraden ontworpen die met een specifiek thema te maken hebben. Denk daarbij aan sieraden die aan het geloof gerelateerd zijn of aan sterrenbeelden die echt persoonlijk zijn. Zo zijn er ook lettersieraden ontworpen door Giovanni Raspini.


  Live chat voor vragen


  Wil je graag advies over het kopen van Giovanni Raspini sieraden of heb je een andere vraag? Als de live chat beschikbaar is, kom je rechtstreeks in contact met een medewerker van Zilver.nl. Je kan ons ook bellen op 020-4033653 voor meer informatie. Wij staan graag voor je klaar.

  Bekijk ook onze collectie: Raspini bedelsRaspini zilverwerk