Les Georgettes

Les Georgettes 

Er zijn 170 producten

Les Georgettes sieraden

Les Georgettes armbanden en ringen bij zilver.nl: Eindelijk is deze trend uit Frankrijk nu ook in Nederland te koop! Stalen opengewerkte armbanden met een verwisselbaar leertje aan de binnenzijde. Voel je een echte Française met deze stijlvolle mooi armbanden waarmee je, je eigen armband kunt creëren. De armbanden en ringen zijn er in diverse kleuren, breedtes en patronen, de omkeerbare leertjes zijn er in vele klassieke, trendy, glanzende en pastelkleuren. Mix & Match naar hartenlust!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 170 items
Toont 1 - 24 van de 170 items

De armbanden en ringen waarmee je kunt MIXEN & MATCHEN nu bij zilver.nl

Sieraden en mode horen bij elkaar. Wanneer je jouw outfit hebt samengesteld, kies je daar vervolgens het perfecte sieraad bij uit. De armbanden van Les Georgettes kun je door de verwisselbare leertjes passend maken bij iedere outfit!

Les Georgettes is een Franse creatie van sieraden versierd met verwisselbare en omkeerbare inlay's. Het is een innovatief, exclusief en gepatenteerd concept dat kan worden aangepast aan elke outfit of stemming, door inlay's te wisselen of om te keren. Het is personaliseren in de meest vernieuwende vorm.