Les Georgettes

Les Georgettes 

Les Georgettes sieraden

Les Georgettes armbanden, ringen, hangers en oorbellen bij zilver.nl: Eindelijk is deze trend uit Frankrijk nu ook in Nederland te koop! Stalen opengewerkte sieraden met een verwisselbaar leertje aan de binnenzijde. Voel je een echte Française met deze stijlvolle mooi sieraden waarmee je, je eigen stijl kunt creëren. De armbanden, ringen, oorbellen en hangers zijn er in diverse kleuren, breedtes en patronen, de omkeerbare leertjes zijn er in vele klassieke, trendy, glanzende en pastelkleuren. Mix & Match naar hartenlust!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 307 items
  Toont 1 - 24 van de 307 items

  Les Georgettes een uniek concept

  Bij Zilver.nl zijn we altijd op zoek naar bijzondere aanvullingen, Les Georgettes past daarom perfect bij ons. De combinatie tussen de sieraden en de leren inlay's is zo goed, je past zo iedere dag de kleur van je sieraden aan. De sieraden zijn lekker groot en opvallend en voegen echt iets toe! Kijk snel rond in deze heerlijke Parijse juwelen!

  Les Georgettes de sieraden waarmee je kunt MIXEN & MATCHEN

  Sieraden en mode horen bij elkaar. Wanneer je jouw outfit hebt samengesteld, kies je daar vervolgens het perfecte sieraad bij uit. De armbanden, ringen, oorbellen en hangers van Les Georgettes kun je door de verwisselbare leertjes passend maken bij iedere outfit!

  Les Georgettes is een Franse creatie van sieraden versierd met verwisselbare en omkeerbare inlay's. Het is een innovatief, exclusief en gepatenteerd concept dat kan worden aangepast aan elke outfit of stemming, door inlay's te wisselen of om te keren. Het is personaliseren in de meest vernieuwende vorm.

  Les Georgettes sieraden bij Zilver.nl juwelier

  Laat de ontwerpster in je los met Les Georgettes

  1. Kies het sieraad naar keuze: een armband, een ring, een hanger of een paar oorbellen
  2. Kies de kleur van je sieraad: zilver, goud, rosé of gezwart
  3. Kies een inlay, de inlay's hebben aan beide zijde een andere kleur dus je hebt gelijk 2 kleuren
  4. Bestel online bij Zilver.nl dan pakken wij je Les Georgettes sieraad mooi voor je in, in de gezellig gekleurde sieraden dozen van Les Georgettes.

  Les Georgettes armbanden bij Zilver.nl

  Hoe werkt Les Georgettes

  Heb je nog vragen of staat het Les Georgettes sieraad van je keuze niet online, neem dan contact met ons op via de Live Chat, e-mail info@zilver.nl of bel 0204033653, wij helpen je graag. Ook kunnen wij alle Les Georgettes sieraden en inlay's voor je bestellen.

  Onderhoud van je Les Georgettes sieraden

  De sieraden van Les Georgettes zijn gemaakt van hoogwaardig staal, voor de rosé vergulde en de vergulde armbanden wordt het staal voorzien van een laagje van 1 micron geel of roségoud. U kunt de armbanden onderhouden door ze zo af en toe op te wrijven met een zachte doek. Het vergulde laagje is dun dus het zal na verloop van het dragen langzaam gaan slijten. Onder deze laag zit een mooi stalen sieraad. 

  Garantie op Les Georgettes sieraden

  Op alle Les Georgettes zit zit 1 jaar garantie vanaf de datum van aanschaf van het sieraad. Op Les Georgettes sieraden met een vergulding zit 3 maanden garantie vanaf de datum dat het sieraad is aangeschaft. Buiten de garantie vallen: breuken (tenzij het een productiefout is), beschadigingen door normale slijtage, verkleuringen door het gebruik van parfum, zeep, lotion of haarlak, verkleuringen door een hoge zuurgraad van de huid of door bewerkingen die er door andere partijen zijn aangebracht.

  Om lang van uw Les Georgettes sieraad te genieten raden we u aan om zorgvuldig met uw sieraden om te gaan. Doe uw sieraden om nadat u, uw make-up, lotion en parfum heeft aangebracht zodat deze het sieraad niet kunnen aantasten. Draag uw sieraad niet tijdens ruw werk, douchen of zwemmen. Maak uw sieraad niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek maar met een zachte.

  Bekijk ook onze andere sieradenmerken met verwisselbare stenen zoals: MY iMenso en Heide Heinzendorff