Breuning

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Breuning 

Breuning sieraden, traditioneel & modern

Breuning is één van de toonaangevende fabrikanten van trouwringen in Europa maar staat ook bekend om zijn fijne sieraden in goud, zilver en platina. Het merk Breuning staat voor innovatie en kwaliteit. De eigentijdse ontwerpen imponeren door hun precieze uitwerking in traditioneel vakmanschap. Hoogwaardige productie en ontwerpexpertise gaan bij Breuning al jaren hand in hand. Het familiebedrijf, opgericht in 1927 en inmiddels in de derde generatie, beschikt over een machinepark dat uniek is in de wereld, waardoor ook technisch zeer veeleisende modellen mogelijk zijn.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 42 items
  Toont 1 - 24 van de 42 items

  Sieraden van Breuning

  Breuning is een bekend sieradenmerk gevestigd in Duitsland. Breuning, opgericht in 1927, maakt al bijna een eeuw prachtige sieraden. Het bedrijf is eigendom van en wordt beheerd door een familie en zijn reputatie voor kwaliteit en uitmuntend design is doorgegeven van generatie op generatie.

  Breuning biedt een breed scala aan sieradenontwerpen, van klassieke en tijdloze stukken tot moderne en edgy stijlen. Ze zijn gespecialiseerd in het gebruik van edele metalen, zoals goud en platina, evenals hoogwaardige edelstenen, waaronder diamanten, saffieren en robijnen. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en de kwaliteit van hun werk is duidelijk zichtbaar in het eindproduct.

  Een van de opvallende kenmerken van Breuning-sieraden is de veelzijdigheid ervan. Veel van hun stukken zijn ontworpen om bij elke gelegenheid te worden gedragen, van informele evenementen overdag tot elegante avondaangelegenheden. Ze bieden een scala aan soorten sieraden, waaronder ringen, oorbellen, kettingen, armbanden en meer. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor een speciale gelegenheid of juist een subtiel item om elke dag te dragen, Breuning heeft voor ieder wat wils.

  Breuning is ook trots op haar inzet voor duurzaamheid. Ze gebruiken alleen ethisch geproduceerde materialen en ze zijn proberen om te voldoen aan het minimaliseren van hun impact op het milieu. Ze hebben verschillende duurzaamheidsmaatregelen geïmplementeerd, zoals het verkleinen van hun ecologische voetafdruk en het gebruik van gerecyclede metalen.

  Over het algemeen is Breuning een merk dat staat voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Hun sieradenontwerpen zijn tijdloos, veelzijdig, luxe, chique en van top kwaliteit.

  Breuning gouden, zilveren en platina sieraden bij Zilver.nl