Hulchi Belluni

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Hulchi Belluni

Hulchi Belluni 

Voor de liefde voor diamanten

Martine HUI is de oprichter en creatief directeur van Hulchi Belluni. Geïnspireerd door de liefde voor diamanten en gevoed door haar geloof in harmonie, lanceerde ze in 2001 haar eerste collectie. Hulchi Belluni werd geboren. Elke collectie heeft zijn eigen inspiratie en alle sieraden delen dezelfde normen op het gebied van kwaliteit en comfort. Kwaliteit blijkt uit het gebruik van 18 karaat goud in de ideale samenstelling voor de perfecte tint geel, wit en rosé goud. De diamanten worden met zorg geselecteerd en alleen de helderste komen er doorheen. Naast de mooiste materialen en afwerking staat het draagcomfort hoog in het vaandel.

Toont 1 - 11 van de 11 items
  Toont 1 - 11 van de 11 items

  Hulchi Belluni high-end sieraden

  Hulchi Belluni is de go-to high-end sieraden voor dappere, sterke en trotse vrouwen die hun vrouwelijkheid omarmen en niet bang zijn om het te laten zien met gedurfde, maar delicate en verfijnde sieraden. Blikvangers in de collectie zijn de gouden stretch armbanden en ringen. Heeft u dikke knokkels en/of zere handen dan zijn deze stretch ringen de perfecte oplossing. Moeite met armbanden omdoen, niet met de gouden stretch armbanden van Hulchi Belluni.

  Sieraden van Hulchi Belluni

  Hulchi Belluni Antwerp is een luxe sieradenmerk dat sinds de oprichting in 2001 unieke en exquise stukken creëert. Het merk, gevestigd in Antwerpen, België, is het geesteskind van ontwerper Martine Hul en haar echtgenoot, de eerder genoemde Marco Belluni. Samen hebben ze een sieradenlijn gecreëerd die bekend staat om zijn elegantie, verfijning en kwaliteit.

  Een van de kenmerken van Hulchi Belluni Antwerp is zijn toewijding om alleen materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken in zijn stukken. Van de diamanten en edelstenen tot de gebruikte metalen, elk element wordt met zorg en aandacht voor detail gekozen. Het merk staat ook bekend om zijn innovatieve ontwerpen, die traditioneel vakmanschap combineren met eigentijdse flair.

  Gouden sieraden van Hulchi Belluni bij Zilver.nl

  De collecties van Hulchi Belluni Antwerp zijn divers en komen tegemoet aan een breed scala aan smaken en gelegenheden. Van klassieke diamanten oorbellen tot gedurfde statement kettingen, er is voor elk wat wils. Enkele van de meest populaire collecties zijn de Bella Donna-lijn, met prachtige diamantstukken die tijdloze elegantie uitstralen, en de Symphony-collectie, die ingewikkelde goud- en diamantontwerpen toont die zowel opvallend als verfijnd zijn.

  Hulchi Belluni Antwerpen heeft ook aandacht gekregen voor haar liefdadigheidsinitiatieven. Het merk heeft met verschillende organisaties samengewerkt om speciale stukken te creëren die aandacht vragen en geld inzamelen voor belangrijke doelen, zoals borstkankeronderzoek en dierenwelzijn.

  Kortom, Hulchi Belluni Antwerp is een luxe juwelenmerk dat uitzonderlijk vakmanschap, innovatieve ontwerpen en een engagement voor sociale verantwoordelijkheid biedt. Met zijn focus op kwaliteit, elegantie en klantenservice is het geen verrassing dat het merk een favoriet is geworden onder diegenen die op zoek zijn naar sieraden die zowel mooi als zinvol zijn.