Zinzi creolen

Zinzi creolen 

Ongeacht uw stijl en smaak, een paar mooie creolen maakt uw look helemaal af.

Zilver.nl heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van zilveren sieraden en biedt u de mooiste Zinzi creolen voor elke gelegenheid. Minimalistische klapcreolen, vergulde creolen in rosé goud, grote zilveren creolen… het aanbod Zinzi creolen biedt werkelijk voor ieder wat wils! Heeft u al een mooi paar uitgezocht?
Klik hier voor Zinzi Creoolhangers.

Bij bestelling van 4 of meer artikelen van Zinzi in een bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatisch 10% extra korting met behoud van uw vaste klantenkorting. (niet in combinatie met andere acties!)

Boven 40 euro gratis verzending.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 96 items
  Toont 1 - 24 van de 96 items

  Ons assortiment Zinzi creolen

  Het merk Zinzi werd opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal bekend sieradenmerk. De sieraden van Zinzi worden geschetst door de beste Nederlandse designers. Het designteam maakt uitsluitend gebruik van edelmetalen en hoogwaardige kleurstenen, zoals Zirkonia en Swarovski kristallen. Met een paar Zinzi creolen bent u dus altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Ook het gevarieerde aanbod laat niets te wensen over. Zo kunt u kiezen voor een paar witte creolen met Zirkonia, een set roze creolen met creoolhangers, zilveren creolen met gourmetschakels of één van de andere schitterende Zinzi creolen. Zorg vooral dat u het aanbod goed in de gaten houdt, want onze collectie Zinzi sieraden wordt geregeld aangevuld met nieuwe items. Daarbij kunt u vaak profiteren van mooie aanbiedingen en zeer aantrekkelijke kortingen, waardoor u behoorlijk kunt besparen op de aanschaf van een paar nieuwe creolen.

  Creolen Zinzi online bestellen?

  Heeft u een paar mooie Zinzi creolen in ons aanbod gevonden? Dan is bestellen zo geregeld! Bij Zilver.nl profiteert u altijd van een goede service, en uw bestelling wordt feestelijk voor u ingepakt. Bovendien zijn al onze Zinzi creolen direct uit voorraad leverbaar. Behalve Zinzi creolen verkopen wij nog andere Zinzi oorbellen. Ook deze zijn heel mooi te combineren met onze Zinzi ringen en andere Zinzi sieraden!

  Uw Zinzi zilveren klapcreool sluit minder goed?

  Na verloop van het gebruik kan het gebeuren dat uw zilveren Zinzi klapcreool iets minder goed gaat klikken/sluiten. Door het staafje dat door uw oor gaat met uw duim zachtjes een millimeter omhoog te duwen sluit de klapcreool weer als vanouds.