Zinzi Bedels

Zinzi Bedels 

Zinzi bedels shop je gemakkelijk online bij Zilver.nl

Zilver.nl biedt u een schitterende collectie met bijna 250 verschillende zilveren Zinzi bedels. Het sparen van zilveren bedeltjes was erg populair in de jaren 60, en de trend is nu weer helemaal terug van weg geweest! Elk bedeltje is speciaal gemaakt om een mooie herinnering, een bijzonder moment in uw leven, of uw band met een speciale persoon te symboliseren. Zinzi bedeltjes zijn geweldige geschenken, maar natuurlijk ook heel leuk om zelf te sparen. 

Bij bestelling van 4 Zinzi sieraden ontvangt u direct in uw winkelwagen 10% korting!(niet in combinatie met andere acties!)

per pagina
Toont 1 - 24 van de 76 items
    Toont 1 - 24 van de 76 items

    Ons assortiment Zinzi bedels

    Zinzi biedt u een ruime collectie zilveren bedels, welke allemaal voorzien zijn van een zilveren click-on hangoogje. Hierdoor kunnen ze heel eenvoudig aan uw ketting of armband gehangen worden. Als u nog geen geschikte bedelarmband of ketting heeft, dan kunt u deze natuurlijk ook gewoon mee bestellen. Of u nu op zoek bent naar een subtiel pareltje, een hartje, een letter, een bedeltje van uw sterrenbeeld, een lieveheersbeestje, vriendschapsbedeltjes of liefdesbedeltjes, er is een mooi zilveren Zinzi bedeltje voor elke gelegenheid en elke persoonlijkheid! De Zinzi bedels worden, net als alle andere sieraden van Zinzi, gemaakt van echt zilver. Ook zijn de sieraden voorzien van een beschermend rodiumlaagje, waardoor het zilver niet verkleurd. Dit laagje zorgt er tevens voor dat de sieraden een luxe uitstraling krijgen.

    Zinzi bedels online bestellen? 

    Alle Zinzi bedels zijn heel eenvoudig te bestellen via de online shop van Zilver.nl. U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering. Alle Zinzi bedels zijn direct uit voorraad leverbaar en worden feestelijk verpakt naar u verstuurd! Wilt u uw geschenk helemaal compleet maken, dan kunt u een Zinzi bedel combineren met één van onze bijpassende Zinzi kettingen! Of kijk eens in onze collectie Zinzi creoolhangers of onze andere Zinzi sieraden. Er is volop keus!