Zinzi kettingen

Zinzi kettingen 

Bent u op zoek naar een mooie ketting? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in onze collectie Zinzi kettingen.

Zinzi is puur Dutch Design en biedt een zeer uitgebreide collectie die twee keer per jaar wordt aangevuld met nieuwe sieraden. Elke ketting is een ware lust voor het oog. Of u nu gaat voor een subtiele of juist een opvallende ketting, er is voor ieder wat wils te vinden. Een Zinzi ketting is het mooiste cadeau dat u kunt geven!


Bij bestelling van 4 of meer artikelen van Zinzi in een bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatisch 10% extra korting met behoud van uw vaste klantenkorting.
per pagina
Toont 1 - 24 van de 113 items
    Toont 1 - 24 van de 113 items

    Ons assortiment Zinzi kettingen

    Zilver.nl biedt een zeer gevarieerd assortiment met maar liefst 200 verschillende Zinzi kettingen. Schakelkettingen, multi-colour kettingen, kettingen met Swarovski kristallen, vergulde kettingen, bolletjeskettingen, rozenkransen, gourmet colliers, Y-colliers, slangencolliers, cat eye kettingen… de mogelijkheden zijn eindeloos! De Zinzi kettingen zijn ook heel leuk om met elkaar te combineren, zeker wanneer u verschillende lengtes neemt. Ook met diktes en kleuren kunt u volop mixen en matchen. Zorg vooral dat u deze pagina goed in de gaten houdt, want we hebben regelmatig Zinzi kettingen in de aanbieding. U kunt dan van heel aantrekkelijke kortingen profiteren. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

    Een Zinzi ketting online bestellen?

    Wanneer u een Zinzi ketting besteld bij Zilver.nl, dan bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Doordat onze Zinzi sieraden direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen we uw bestelling direct verzenden. Daarbij wordt uw Zinzi ketting feestelijk door ons ingepakt. Naast Zinzi kettingen hebben we ook een schitterende collectie met mooie Zinzi hangers. Deze zijn het zeker waard om even te bekijken. Of kijk eens bij onze overige Zinzi sieraden, waaronder Zinzi bedels.