Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Zinzi Er zijn 2043 producten

Zinzi zilveren sieraden, uw unieke stijl.

De trendy zilveren sieraden collectie van Zinzi wordt in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenwereld gemaakt. Iedere zes maanden verschijnt er een nieuwe Zinzicollectie met ringen, armbanden, oorbellen, charms, horloges, hangers en colliers. Zilver.nl is een officiële Zinzi dealer. Voor de hele Zinzi collectie: bij bestelling van 4 of meer artikelen van Zinzi in een bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatisch 10% extra korting met behoud van uw vaste klantenkorting. Boven 40 euro gratis verzending.

per pagina
Toont 1 - 36 van de 2043 items
Toont 1 - 36 van de 2043 items

De trendy zilveren sieraden van Zinzi.

Vanaf de start van het sieradenmerk Zinzi is zilver.nl officieel dealer van deze trendy sieradenlijn. Zinzi sieraden staan voor fashion, trendy, stijl, vrouwelijk, mix & match en betaalbare luxe. Zinzi heeft de meest uitgebreide collectie zilveren sieraden met voor iedere vrouw wat wils. Zinzi sieraden zijn er voor elke leeftijd voor dames met gevoel voor mode. Zinzi heeft meer dan 500 verschillende soorten zilveren ringen, meer dan 100 verschillende zilveren armbanden, zilveren oorbellen, zilveren colliers, zilveren bedels, zilveren hangers en grote collectie zilveren creoolhangers waarmee je je creolen iedere dag anders kunt stylen. De Zinzi sieraden zijn allemaal gemaakt van 1e gehalte zilver en voorzien van een extra rodiumlaag. Hierdoor krijgen de sieraden een witgouden look , een extra beschermlaagje en verkleurt het zilver niet. 

Speciale Zinzi collecties

Fatima Moreira de Melo heeft een speciale collectie sieraden voor Zinzi ontworpen, de Zinzi by Fatima collectie. Ook de bekende Nederlandse mode ontwerper Mart Visser heeft een zilveren sieraden collectie voor Zinzi ontworpen; Mart Visser by Zinzi collection met de quote; Style has a signature. 

Zinzi garantie

Op uw Zinzi sieraden ontvangt u garantie. Hierop zijn de volgende regels van toepassing: Op zilveren sieraden zit 6 maanden garantie vanaf de datum waarop het sieraad is aangeschaft. Op zilveren sieraden met een gouden vergulding zit 3 maanden garantie vanaf de datum waarop het sieraad is aangeschaft. De vergulde laag is een dunne laag van een micron 14 karaats goud, deze zal daarom met de tijd en door gebruik slijten. Onder deze laag zit echt zilver, u behoudt dus altijd uw zilveren Zinzi sieraad. Deze garantie dekt daarom alleen materiaal- en productiefouten. Buiten de garantie valt:
- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is). - Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling. - Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak. - Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid. - Bewerking door een andere partij dan Zinzi (bijvoorbeeld voor het op maat maken van een ring). Om lang te kunnen genieten van uw Zinzi sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. Zinzi sieraden worden zorgvuldig gemaakt van mooie materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.