D for Diamond

D for Diamond 

D for Diamond, zilveren en gouden kindersieraden met een diamantje 

Welkom in de wereld van D for Diamond. Hoogwaardige gerhodineerde sterling zilveren sieraden en cadeau-assortiment voor kinderen en moeders, met een sterke focus op aandenkens en sentimentele boodschappen. De combinatie van kenmerkende klassiekers, trendy ontwerpen en opvallende verpakkingen maakt D for Diamond een uitstekend geschenk voor een speciaal klein iemand in je leven. Onze schattige sieraden leggen waardevolle herinneringen en mijlpalen vast die je kunt koesteren - omdat ze zo snel opgroeien! Zoals we weten hoe sentimenteel deze mijlpaal momenten zijn, kunnen veel items in de collectie worden gegraveerd om te personaliseren. Een mix van zilver, mooie parels en echte diamanten - er is iets bijzonders voor elke gelegenheid.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 33 items
    Toont 1 - 24 van de 33 items

    Sieraden voor alle leeftijden van de geboorte tot in de eerste tienerjaren.

    De kindersieraden van D for Diamond kunnen elke dag gedragen worden. Het zijn mooie, lieve cadeautjes voor speciale gelegenheden zoals een geboorte, doop of verjaardag!
    Alle D for Diamond sieraden worden verpakt in een speciaal geschenkdoosje in roze of blauw met een bijpassend tasje. Alle zilveren hangertjes van D for Diamond worden geleverd met een zilveren kettinkje op kinderlengte, deze kettinkjes kunnen we niet wisselen of inruilen.