Bruno da Rocha

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Bruno da Rocha 

Bruno Da Rocha, bijzondere zilveren sieraden uit het hart gemaakt door zijn handen


De jaren 80, samen met zijn creatieve energie, vormden het begin van Bruna da Rocha's reis door het oneindige universum van kunst. Deze artistieke explosie en sieraden vloeiden snel samen in zijn wereld en vloeiden over van zijn hart naar zijn handen. Gedurende meerdere decennia heeft Bruno da Rocha zijn eigen weg afgelegd, zijn creaties worden nu gedeeld en gewaardeerd over de hele wereld. Zijn visie verheft juwelen tot sculpturen. De adel van metalen getransporteerd door de dimensie van magie, van de zintuigen en van de fusie tussen de verbeelding en het dramatische.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 78 items
  Toont 1 - 24 van de 78 items

  De natuur en geometrische vormen de inspiratiebron voor Bruno Da Rocha

  Een opnieuw uitgevonden en weelderige natuur die, gecombineerd met groot vakmanschap, resulteert in opkomende artistieke representaties... architectonische en geometrische vormen, insecten, planten, bloemen en vele andere organische elementen.... getransporteerd naar een stedelijke omgeving. Een balans tussen mysterie en sensualiteit. Dit is het ontstaan ​​van zijn collecties; een unieke en onherhaalbare look. Bruno da Rocha wordt erkend als een van de grote namen van het Portugese sieraden ontwerp. Elk van zijn stukken heeft een esthetische gevoeligheid, een unieke identiteit die de ontmoeting van de kunsten, technische uitmuntendheid, buitengewone details en creatieve vrijheid weerspiegelt. Sensualiteit, uniciteit, waarde en nauwkeurigheid. Dit is de erfenis die degenen die de sieraden van Bruno da Rocha dragen, met zich meedragen.

  Bruno da Rocha zilveren sieraden Bruno da Roche zilveren sieraden, brooches, colliers bij Zilver.nl

  Bruno da Rocha ontwerper, kunstenaar, zilversmid

  Bruno da Rocha is een getalenteerde sieradenontwerper en goudsmid met een passie voor het maken van unieke en elegante sieraden die de persoonlijkheid van de drager weerspiegelen. Zijn ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van edelstenen en metalen, hij gebruikt alleen de hoogste kwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect is.

  Bruno begon zijn carrière als goudsmid in zijn geboorteland Brazilië, waar hij werd opgeleid in traditionele technieken van het maken van sieraden. Na zijn studie verhuisde hij naar Europa, Portugal, om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en zijn passie voor sieradenontwerp te volgen.

  Zijn werk is te herkennen aan de delicate balans tussen vorm en functie, en de manier waarop hij elementen van de natuurlijke wereld in zijn ontwerpen verwerkt. Elk stuk dat Bruno maakt, is met de hand gemaakt en met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd.

  Bruno's collectie omvat een breed scala aan sieraden, waaronder ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. Elk stuk is uniek en gemaakt om de persoonlijkheid van de drager te weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd stuk voor een speciale gelegenheid of iets unieks voor dagelijks gebruik, Bruno heeft iets voor iedereen.

  Mensen die houden van unieke ontwerpen en vakmanschap houden van de sieraden van Bruno da Rocha. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een mooi stuk om te dragen, Bruno da Rocha is een naam die je niet mag missen.

  Bruno da Rocha sieradenontwerper, zilversmid kunstenaar zilveren sieraden bij Zilver.nl

  Bekijk ook de collectie sieraden van:

  GL Timeless Classics

  Nicole Barr

  Lapponia