Ringen Boccia 

Er zijn 39 producten

Boccia ringen

De Boccia Titanium ringen collectie is stijlvol en uitgebreid met voor iedereen een passend model. Stijlvolle dames en heren titanium ringen van glanzend of mat titanium, verguld of gezet met schitterende diamanten. De Boccia Titanium trouwringen hebben dan ook een stijvolle uitstraling en een hoog draagcomfort door de rond afgewerkte binnenzijde van de ringen. Door de gunstige prijsklasse lenen de Titanium ringen van Boccia zich ook bij uitstek om als vriendschapsringen gedragen te worden. De Boccia Titanium ringen zijn anti allergeen, duurzaam en licht van gewicht. 

De Boccia Titanium Collectie relatieringen You & Me staat voor vriendschap, liefde en verbondenheid. Een ring heeft geen begin en geen eind net zo als een goede relatie, echte liefde of pure vriendschap.

Boccia titanium ringen, strak en stijlvol

Boccia is sieradenmerk nummer 1 op het gebied van titanium sieraden.  Het dragen van Boccia titanium sieraad heeft een aantal grote voordelen: titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de kans dat u last van een allergische reactie krijgt is veel minder wanneer u sieraden of horloges gemaakt van Titanium draagt. De titanium ringen van Boccia kunt u daardoor ook dragen naar uw werk, titanium krast amper en is keihard. U ontvangt uw Boccia ring in het bekende witte sieradendoosje van Boccia.
Heeft u nog vragen over een Boccia ring neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag via de chat, telefoon 0202-4033653 of via e-mail info@zilver.nl. Zilver.nl uw juwelier online.
per pagina
Toont 1 - 6 van de 39 items
Toont 1 - 6 van de 39 items